Plasmaserv Metal Connection, unul dintre cei mai cunoscuţi furnizori de echipamente şi soluţii complete pentru sudare şi debitare, prezintă în premieră naţională, la METAL SHOW& TIB 2023, cele mai noi echipamente din portofoliu, maşini CNC de debitare cu laser din gama DNE Global, parte a grupului Bystronic Elveţia şi soluţii de sudare şi tăiere mecanizate produse de compania canadiană Gullco. Compania fondată la Târgu Mureş, în 2005, de inginerii Csongor Andras Csegedi şi Tiberiu Vladimir Vărzar, aduce la Bucureşti săptămâna aceasta, la cel mai mare eveniment dedicat prelucrării metalului din România, tehnologie de tăiere laser de ultimă generaţie şi organizează demonstraţii live pentru profesioniştii din domeniu şi publicul larg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Plasmaserv Metal Connection conectează metalul, oamenii şi tehnologia pentru a face performanţă. Noi suntem un liant între furnizor şi clientul final dar ne-am asumat şi rolul de a ajuta profesioniştii din sectoare strategice ale economiei româneşti în procesul de prelucrare a metalului. Oferim soluţii profesionale complete şi suntem dedicaţi creşterii randamentelor. Suntem gata să răspundem celor mai complexe cerinţe în materie de sudură şi debitare, iar partenerii noştri, branduri prestigioase, cu patente şi inovaţii de renume mondial, ne susţin eforturile”, a declarat Tiberiu Vladimir Vărzar, CEO şi cofondator Plasmaserv.

Compania va fi prezentă în perioada 9-12 mai, la METAL SHOW & TIB 2023, la Romexpo, în Pavilionul B, standul 7 – 8.

Miercuri, 10 mai, între orele 13.00-14.00, fondatorii Plasmaserv vor fi gazde şi mentori pentru studenţi ai Facultăţii de Inginerie Industrială şi Robotică, Laboratorul Programarea Maşinilor CNC şi BFD CBC Technologies care participă la turul ghidat ”Tehnologii digitale de fabricaţie în prelucrarea tablelor şi sudură”. În timpul vizitei, studenţii vor avea posibilitatea de a afla mai multe informaţii practice despre tehnologiile digitale de fabricaţie în prelucrarea tablelor şi sudură, inclusiv de a lua parte la demonstraţiile live.

Până în data de 12 mai, vizitatorii standului Plasmaserv Metal Connection vor putea vedea cum aparatura de sudare şi debitare specifică unor industrii strategice precum industria navală, construcţii de maşini sau energetică, este compatibilă cu arta şi creativitatea. La standul companiei, artistul Paul Cordoş, fondatorul Art Bending, recunoscut în România şi internaţional, va transforma sârma şi metalul în lucrări artistice. 

Cu o experienţă de aproape 20 de ani pe piaţa din România, Plasmaserv Metal Connection are clienţi din industrii variate, de la şantiere navale şi industria offshore (construcţii şi reparaţii nave), la construcţii metalice, hale şi sisteme logistice, infrastructură (construcţii autostrăzi, drumuri, poduri, căi ferate), petrol şi gaze (instalaţii şi echipamente energetice, petrochimice, minerit şi excavare), auto (producţie autoturisme, remorci, vehicule de transport, reparaţii şi tinichigerie auto), HVAC (sisteme şi instalaţii de încălzire, ventilaţie şi climatizare), agricultură (sisteme şi instalaţii de irigaţii, conducte, canalizare), reparaţii şi mentenanţă utilaje şi echipamente diverse. 

”Lucrăm cu furnizori de top şi facem echipă cu Kemppi, care de peste 60 de ani inovează în domeniul sudurii, cu Hypertherm, liderul mondial în domeniul tăierii cu plasmă, cu Eckert, unul dintre liderii europeni în producţia de maşini de tăiere CNC”, a declarat Csongor Andras Csegedi, cofondator Plasmaserv.

Plasmaserv Metal Connection propune inclusiv servicii de instruire şi training de specialitate, consultanţă şi soluţii personalizate, adaptate nevoilor fiecărei companii, precum şi posibilitatea închirierii de echipamente, ceea ce permite astfel protejarea lichidităţilor clienţilor.

Despre

Plasmaserv Metal Connection, furnizor de echipamente şi soluţii complete pentru sudare şi debitare, folosite în industrii strategice, precum şantiere navale,  construcţii civile şi industriale, construcţii de maşini, confecţii metalice, agricultură sau energie, a estimat pentru anul în curs o creştere cu 30% a afacerilor, până la 6,5 milioane de euro, ca urmare a regândirii strategiei de business şi a creşterii cererii pe piaţa internă. Printre clienţii companiei se numără VARD Tulcea, VARD Brăila, Damen Galaţi, Damen Mangalia, Tehnostrade, Maschio Gaspardo, Peikko, RAAL. În 2022, compania a demarat un amplu proces de modernizare şi repoziţionare a brandului realizat cu ajutorul experţilor Brandocracy, ca parte a strategiei de dezvoltare pe termen mediu şi lung.

Produsele şi serviciile oferite de Plasmaserv Metal Connection includ aparate de tăiere cu plasmă, aparate de sudură MIG-MAG, WIG-TIG, MMA cu electrod, soluţii software şi automatizări, maşini CNC debitare plasmă, laser, oxigaz, jet de apă, aparate pentru sudare bolţuri, aparate curăţare inox sudat, pistolete sudură, consumabile, piese de schimb, accesorii, mese pentru sudură, consumabile pentru tăierea cu plasmă, oxigaz şi laser, precum şi materiale de adaos pentru sudură, echipament de protecţie şi lucru pentru sudori. Plasmaserv Metal Connection s-a remarcat în decursul anilor prin expertiza sa în servicii de reparaţii şi service, întreţinere, verificare, mentenanţă periodică şi preventivă, instruire şi training, consultanţă tehnică, punere în funcţiune, demonstraţii practice de funcţionare, cât şi soluţii de finanţare şi leasing.

www.plasmaserv.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.