Peste 1,000 de antreprenori români vor participa luni, 12 iunie, la Conferinţa Naţională ARMNCP - Antreprenori Români care Nu se Mulţumesc Cu Puţin organizată de Romanian Business Club în Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe scena Teatrului Naţional vor urca în trei sesiuni de elevator pitch câte douăzeci de antreprenori români care isi vor prezenta afacerile alaturi de o serie de vorbitori cunoscuti cu experienta relevanta: Andrei Diaconescu, cofondator One Unitee Properties, Camelia Şucu, antreprenor, Daciana Sârbu, fondator Mura Mura, Dani Oţil, TV host, Marius Adam, General Manager al Singureni Manor, George Buhnici, antreprenor şi influencer şi Liliana Cristea, psiholog. Acestora li se va alătura şi un invitat surpriză, un pionier recunoscut în domeniul său de activitate, al cărui nume va fi făcut public doar la eveniment pentru ca cei prezenţi să se bucure de prezenţa unui om foarte valoros. Printre temele abordate de speakeri vor fi utilizarea Inteligenţei Artificiale în business, convingeri despre bani care ne limitează şi lecţii de succes de la antreprenori cunoscuţi.

Romanian Business Club este o comunitate antreprenorială care creşte în acelaşi timp cu membrii săi, asRel că această conferinţă naţională reprezintă un pas firesc în dezvoltarea noastră. Romanian Business Club înseamnă antreprenori ambiţioşi, antreprenori care acceptă provocările şi care profită de oportunităţi, antreprenori care vor tot timpul să înveţe, dar şi să împărtăşească din cunoştinţele lor. Proiectul ARMNCP - Antreprenori români care nu se mulţumesc cu puţin by Romanian Business Club însumează toate valorile acestei comunităţi extraordinare şi le aduce în faţa publicului larg. Suntem mândri că reuşim să atragem tot mai mulţi oameni de business, atât dintre cei aflaţi la început de drum, cât şi dintre cei care au afaceri solide şi reprezintă adevărate modele. Noi credem în antreprenoriatul din România, credem în potenţialul fantastic care există aici şi ne dorim să fim cei spre care business-urile locale privesc cu încredere”, a declarat Vlad Mihălăchioiu, fondator Romanian Business Club şi organizator al conferinţei ARMNCP - Antreprenori Români care Nu se Mulţumesc Cu Puţin.

Programul conferinţei include, de asemenea, şi două sesiuni de networking în cadrul cărora participanţii au şansa de a cunoaşte antreprenori din domenii diverse şi de a stabili conexiuni de viitor.

Biletele pentru participarea la eveniment sunt disponibile pe site-ul blt.ro.

Mai multe informaţii: Vlad Mihălăchioiu +40 749 472 687 |vlad.mihalachioiu@gmail.com|

Despre club: Romanian Business Club a fost fondat în 2018 de către Vlad Mihălăchioiu, a cărui viziune a constat în puterea networkingului pentru antreprenori, mai ales pentru cei ce se află la început de drum sau ezită în a-şi începe propria călătorie în afaceri. Comunitatea Romanian Business Club a ajuns la 350 de membri. Evenimentele Romanian Business Club au loc săptămânal în Bucureşti. Întâlnirile Romanian Business Club au o temă de interes pentru antreprenori, cu invitaţi din club şi din afara acestuia, specialişti în domenii precum: financiar, legal, marketing, dezvoltare, şi altele. În plus, membrii comunităţii Romanian Business Club au acces la grupuri private de comunicare de diferite domenii unde beneficiază de sprijinul în timp real al celorlalţi membri. În club se nasc colaborări, se obţin recomandări, se găsesc furnizori, se generează business şi antreprenorii se susţin reciproc cu sfaturi despre situaţii similare de business şi viaţă. Instagram: h@ps://www.instagram.com/romanianbusinessclub/ Facebook: https://www.facebook.com/Romanianbusinessclub

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.