Din cele 500 de companii, au fost selectate companiile premiate. La această ediţie, 103 companii au fost TRUE LEADER, iar OSCAR a ocupat locul 36 în top şi a obţinut un scoring ICAP A2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

OSCAR Downstream este TRUE LEADER pentru a patra oară. Anual, în cadrul Galei TRUE LEADERS by ICAP ICRIF, sunt premiate companiile din România care s-au remarcat prin întrunirea simultană a patru criterii obiective:

- se află în top 500 companii din România în functie de profitabilitate (EBITDA pentru 2021)

- creştere a numărului de angajaţi (2021 vs 2020)

- risc de creditare scăzut (ICAP CRIF Credit Score de la A1 la B2)
- sunt lideri în industria lor

Din cele 500 de companii, au fost selectate companiile premiate. La această ediţie, 103 companii au fost TRUE LEADER, iar OSCAR a ocupat locul 36 în top şi a obţinut un scoring ICAP A2.

„Acest premiu reflectă eforturile şi reuşitele noastre pe o piaţă concurenţială, mai ales că ultimii ani au reprezentat o provocare pentru întreaga economie, indiferent de domeniu. Iar în cei 21 de ani de activitate am avut timp să trecem prin multe provocări. Traversăm o perioadă în care trebuie să ne adaptăm permanent la schimbările din piaţă şi am reuşit cu succes să facem asta. Acest premiu îl datorăm în special angajaţilor noştri, cei 500 de angajaţi care şi-au adus contribuţia pentru ca OSCAR să fie recunoscut şi apreciat ca un jucător important pe piaţa petrolieră din România. O echipă care este unită prin grija, profesionalismul, respectul şi serviciile de calitate oferite partenerilor şi afacerilor acestora.”, au declarat reprezentanţii OSCAR în seara decernerii premiilor.

ICAP CRIF (fostul grup de companii ICAP S.A.) cu o prezenţă de succes de 58 de ani în Grecia, România, Bulgaria şi Cipru, este un important furnizor în domeniul riscului de credit şi al soluţiilor de informaţii de afaceri in Europa de Sud-Est.

Despre OSCAR

OSCAR Downstream, companie parte din grupul antreprenorial Alfa Group, se află pe piaţa de oil & gas din 2001, fiind cea mai mare companie independentă de distribuţie de carburant din România şi în top cinci jucători din piaţa autohtonă. În ultimii ani a derulat un program accelerat de îmbunătaţire a infrastructurii logistice, ajunsă în prezent la peste 65.000 mc în cele 7 depozite OSCAR, cât şi de creştere a capacităţii de livrare către parteneri, extinzând în mod constant flotă de autocisterne, până la 77 în prezent.

Reţeaua de benzinării a ajuns în prezent la 101 staţii: 70 de benzinării în franciză, sub brandul RO concept OSCAR, şi 31 de staţii proprii dedicate segmentului de clienţi B2B sub brandul DIESELpoint Access. Povestea benzinăriilor în franciza RO a început în toamna anului 2017 şi a crescut constant, ajungând după 5 ani la 70 de benzinării RO, răspândite la nivel naţional.

Portofoliul OSCAR are în prim plan furnizarea de motorină prin utilizarea unor canale de distribuţie variate: vânzare en-gross, staţii de incintă OSCAR DIESELpoint, cardurile de carburant OSCAR, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecărei industrii şi fiecărui client în parte – şi B2C prin franciză RO. Portofoliul de carburant este completat de benzină, OSCAR având în prezent 3 mărci proprii de carburant.

OSCAR: Aceleaşi valori, în fiecare parteneriat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.