În mai puţin de 24 de ore, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, îşi deschide porţile pentru zeci de mii de visători din întreaga lume. Timp de 4 zile şi 4 nopţi, The Island of Dreams va transforma experienţa muzicală de la malul Mării Negre într-o poveste frumoasă alături de cea mai faină gaşcă de festival şi peste 150 de artişti naţionali şi internaţionali de renume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii Neversea vor fi întâmpinaţi de personaje pline de culoare, de animatori, dansatori şi decorurile fantastice de pe The Island of Dream, casa festivalului plin de culoare. Nisipul le va vibra tuturor sub picioare într-un nou capitol al poveştii Neversea, cu experienţe memorabile, mâini ridicate în aer şi spirite libere, cu petreceri care încep înainte de apus şi se termină după răsărit.

Pe timpul zilei, organizatorii Neveresea au pregătit o serie de activări, cu zone de relaxare, de mâncare şi băuturi, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, un cinematograf, experienţe VR, ecrane kinetice, scene şi workshop-uri tematice sau walking act-uri.

Compania Jump In Dance va ajunge la malul Mării Negre cu cei 50 de dansatori şi animatori pentru a activa atmosfera celor patru zile de festival. Sesiunile de dans pe plajă vor include şi o trupă de dansatori profesionişti de samba, Samba du Brasil, creată de celebrul dansator Willmark, care va fi însoţită şi de doi percuţionişti.

Acrobaţi din România, Spania şi Marea Britanie sunt pregătiţi să îi surprindă pe fani cu agilitatea lor: 10 Jellyfishes pregătesc un moment special sub conceptul Illuminated Parade, culori extravagante vor fi aduse de spaniolii de la Little Garden şi artiştii britanici de la Mermaidens vor face o demonstraţie de măiestrie pe picioroange. Trupa Amaris Agni va face magie cu focul şi sistemele LED noaptea, pe plajă.

Festivalul Neversea se trăieşte şi în aer, alături de membrii Aeroclubului României! Vineri, 8 iulie şi sâmbătă, 9 iulie, organizatorii festivalului au pregătit un show aviat unic realizat în parteneriat cu Aeroclub România şi formaţia de înaltă acrobaţie „Şoimii României”. O experienţă sezorială de festival trece la nivelul următor şi se transformă într-o senzaţie de tip ,,overground”, unică.

SORIN STRATULAT, EMIL RENGLE, ALINA CEUŞAN ŞI CRISTINA BÂTLAN VOR FI PREZENŢI ÎN ZONA DE FASHION NEVERSEA, DENUMITĂ DESIGNERS’ NEST

Începând din acest an, în perimetrul festivalului fanii vor descoperi Designers’ Nest, un hub de clothing şi beauty dedicat fanilor festivalului. Peste 20 de designeri români, artişti de make-up şi hairstyle sunt prezenţi în această zonă de unde participanţii îşi pot cumpăra outfitul de festival şi pot primi recomandări despre ce stil de machiaj sau hair styling se potriveşte la cel mai mare party de la malul Mării Negre.

Sâmbătă şi duminică, domnişoarele din festival îl pot întâlni în această zonă pe cel mai râvnit şi apreciat hair hairstylist din România şi nu numai, Sorin Stratulat.

Sâmbătă vine o doză de energie bună şi mult optimism de la Emil Rengle. În jurul orei 16:00, doritorii pot participa la atelierul său ,,The Joy of Movement”.

MUSETTE SUMMER VIBES FASHION SHOW LA FESTIVALUL NEVERSEA, ÎN DESIGNERS’ NEST

Unul dintre juraţii emisiunii ,,Imperiul Leilor” şi owner-ul celui mai cunoscut brand de papuci din România, Cristina Bâtlan, vine în zona Designers’ Nest cu un tribut adus creativităţii şi libertăţii de expresie, artei şi sportului în toate formele acestora, accentuând calităţile fundamentale ale brandului Musette, care sărbătoreşte în acest an 30 de ani. Echipa Musette a creat o capsulă specială pentru festival, ,,Good for Nature, good for us”. Acesta este conceptul de bază al colecţiei capsulă şi al liniei de accesorii de lux din materiale naturale, biodegradabile - canvas, rafie, piele vegetală, poliester reciclat.

Toate produsele vor fi prezentate într-un catwalk shoe, iar modelele Musette vor defila în ţinute RETRO FUTURE, Sugar Couture, Alina Avram, Ana Radu, PNK Casual, OzStyle, Lensa şi Neversea.

Pop-up shop-ul de festival RETRO FUTURE are şi în acest an la Neversea o zonă de Meet & Greet. Fanii pot cumpăra produse din noile lansări RETRO FUTURE şi INFSD, Belher Beach Hair Bar, şi, timp de două zile, pot avea sesiuni de Meet & Greet cu Carmen Grebenişan şi Alina Ceuşan. De asemenea, standul are şi o componentă de Beach Hair Bar în parteneriat cu Belher, undeunde vor fi disponibile extensii, cozi, peruci şi accesorii potrivite pentru festival.

STELLA MATINA, COLECŢIE CAPSULĂ INSPIRATĂ DE EMOŢIILE ŞI FARMECUL NEVERSEA

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a creat special pentru această vară o colecţie capsulă inspirată de elementele care creează farmecul festivalului Neversea. Lumina soarelui, nuanţele de nude ale nisipului, albastrul mării, portocaliul răsăritului şi culorile vii ale decorului de festival au inspirat-o pentru această colecţie vestimentară unică.

Fiecare piesă reprezintă în totalitate brandul Stella Matina: rochii asimetrice cu o tentă boemă, lejere, cu bretele înnodate, rochii din piele ecologică perforată, rochii transparente brodate care se pot lua peste costumul de baie. Toate acestea pot fi găsite în Designers’ Nest Neversea

Pentru prima dată în zona de fashion sunt disponibile şi accesorii pentru copii. Căşti pentru izolarea sunetului, costume de baie, tricouri, accesorii de plajă şi jucării sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le pot cumpăra părinţii pentru copii.

FESTIVALUL NEVERSEA, COMPONENTĂ ECO-FRIENDLY

Festivalul Neversea are şi în acest an o componentă eco-friendly extrem de importantă.  Participanţii sunt încurajaţi să fie responsabili cu mediul şi să arunce deşeurile selectiv, prin cele şapte puncte de colectare de plastic şi aluminiu din festival, realizate în parteneriat cu Kaufland România. Scena principală este alimentată cu energie regenerabilă într-o proporţie semnificativă. De asemenea, toate ambalajele din perimetrul festivalului sunt biodegradabile.

Cei mai listaţi artişti din 2022, Timmy Trumpet, Alan Walker, Steve Aoki sau Alesso sunt headlineri ai celei de-a patra ediţii a a festivalului Neversea. Alături de numele care se regăsesc în Top 100 DJ Mag precum Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, KSHMR, NERVO, Nicky Romero, Tujamo sau W&W, Neversea vine cu o serie de personaje noi pentru mainstage şi scenele secundare: Oasis, Daydreaming, The Ark şi Temple.

Neversea va fi gazdă pentru cei mai cunoscuţi artisţi din bass, trap, rap, hip-hop, underground house, heavy bass, dubstep sau techno: Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Claptone, Jamie Jones, HVOB, Malaa, Damian Lazarus, Matthew Dekay, Nick Warren sunt artiştii care vin cu sunetele lor unice pregătite pentru publicul din România.

Neversea este acel festival care vine cu emoţia verii, cu energia muzicii, culorile vibrante şi cu apusurile şi răsăriturile incredibile. Biletele de o zi şi abonamentele pentru cele 4 zile şi 4 nopţi de distracţie la mare sunt disponibile pe neversea.com.

Organizatorii festivalului reamintesc că obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice (excepţie cremă de plajă), rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente, bannere susţinute de beţe, scaune, lanţuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detaşabile, orice tip de obiecte care pot răni.

Este permis accesul cu medicamente însoţite de prescripţie medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Festivalul Neversea are loc între 7 şi 10 iulie în Constanţa.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.