Romanian Dubai Business Council (RDBC) o organizaţie non-profit, a fost format de un grup de 20 de companii conduse de antreprenori români. RDBC îşi propune să creeze o comunitate vibrantă care să sprijine companiile româneşti ce fac afaceri în România şi în Dubai în tranziţia lor de la modelele de business tradiţionale la economia inovatoare şi bazată pe tehnologie 4.0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

• Înfiinţarea Romanian Dubai Business Council (RDBC) se aliniază planurilor strategice ale Camerei de Comerţ din Dubai de a înfiinţa noi consilii de afaceri specifice ţărilor şi de a spori rolurile acestora în stimularea comerţului extern al Dubaiului şi în promovarea oportunităţilor de afaceri transfrontaliere pentru companiile membre.

Romanian Dubai Business Council (RDBC) va servi ca o platformă pentru networking, schimbul de idei şi cooperarea între afaceri, permiţându-le acestora să navigheze eficient în noul model de businees, aflat într-o continuă schimbare. Prin oferirea de ghidare, resurse şi oportunităţi de colaborare, RDBC îşi propune să creeze un mediu care să stimuleze inovaţia, antreprenoriatul şi succesul pe termen lung.

Evenimentul de lansare, desfăşurat la prestigioasa Camera de Comerţ din Dubai, a fost onorat de prezenţa Excelenţei Sale Dl Octavian BĂDICA, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Emiratele Arabe Unite, Excelenţei Sale Doamna Nicoleta TEODOROVICI, Consulul General al României în Dubai, precum şi a membrilor fondatori ai Romanian Dubai Business Council (RDBC) şi a mai multor reprezentanţi distinşi ai Camerei de Comerţ din Dubai, printre care se numără THX. Maha Al Gargawi – Vicepreşedinte (Advocacy în afaceri), domnul Mohammed Bin Sulaiman – Director (Relaţii de afaceri) şi Omar AlHashmi – Manager de proiect (Relaţii de afaceri).

"Relaţiile dintre Emiratele Arabe Unite şi România nu au fost niciodată mai strânse şi mai privilegiate decât astăzi. Dialogul nostru politic şi economic recent constituie o piatră de temelie pentru relaţiile B2B, care contribuie la obiectivul nostru comun de pace şi prosperitate. Acest obiectiv de cooperare ne aduce şi ne motivează să lucrăm împreună. Sunt onorat să fiu aici astăzi la lansarea unei astfel de iniţiative importante, care începe cu un spirit antreprenorial deosebit, minţi strălucite şi oameni energici. În acest sens, doresc să mulţumesc Camerei de Comerţ pentru sprijinul său şi tuturor celor care au vizualizat şi implementat acest proiect. Consiliul va apropia comunităţile, va promova interesele bilaterale şi va facilita dialogul în afaceri," a declarat Octavian BĂDICA, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Emiratele Arabe Unite.

Valorile Romanian Dubai Business Council (RDBC), inclusiv integritatea, excelenta, inovarea, colaborarea şi responsabilitatea socială, ghidează activităţile sale.

"Aş dori să exprim recunoştinţa mea pentru invitaţie şi să profit de această ocazie pentru a-mi reitera sprijinul continuu pentru Romanian Dubai Business Council (RDBC). Am încredere deplină că acest consiliu are potenţialul de a deveni un instrument operaţional, asistând companiile române care se stabilesc sau deja există în Dubai. Prin intermediul relaţiilor şi conexiunilor de afaceri, precum şi prin schimbul de informaţii şi o conexiune constantă între România şi Emiratele Arabe Unite, acest consiliu poate fi o resursă valoroasă. Vă doresc mult succes!" a declarat Doamna Nicoleta TEODOROVICI, Consulul General al României la Dubai.

Cu angajamentul de a avea un impact pozitiv asupra societăţii şi mediului înconjurător, consiliul se străduieşte să ofere servicii excelente şi interacţiuni de calitate cu clienţii şi partenerii săi.

"Suntem încântaţi să anunţăm înfiinţarea Romanian Dubai Business Council (RDBC), care reprezintă o etapă semnificativă în eforturile noastre de a sprijini interesele comerciale ale companiilor române şi cu sediul în Dubai. Misiunea noastră este de a ajuta companiile româneşti şi din Emiratele Arabe Unite în crearea unei comunităţi 4.0, prin promovarea inovaţiei, colaborării şi partajarea cunoştinţelor," a declarat Genoveva Turcu, Preşedinta Romanian Dubai Business Council (RDBC).

Sloganul Romanian Dubai Business Council (RDBC), "Crafting Global Growth" (Construim impreună o creştere globală), reflectă angajamentul său de a genera schimbări pozitive prin inovaţie şi colaborare în cadrul comunităţii de afaceri.

Invităm comunitatea de afaceri românească să se alăture acestei iniţiative prin aderarea la acestă organizaţie. Prin aderarea la RDBC, membrii vor beneficia de acces la o reţea de business cu resurse valoroase şi oportunităţi de colaborare. Împreună, putem construi o comunitate puternică şi prosperă de afaceri româneşti în Dubai. Pentru a vă înscrie şi a deveni membru al RDBC, vă rugăm să vizitaţi https://rodbc.com/ şi să completaţi formularul de înregistrare. Înscrierile vor începe pe 1 iulie 2023. Pentru mai multe informaţii despre Consiliul de Afaceri Româno-Dubai şi iniţiativele sale, vă rugăm să vizitaţi www.rodbc.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.