Octombrie este acea lună din an învăluită în arome de dovleac copt şi scorţisoară, numai bune de savurat în atmosfera primitoare a căminului, prilejul perfect de a petrece seri de neuitat, în compania celor mai antrenante şi misterioase producţii găzduite de Film Now.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Film Now, poveşti fascinante aşteaptă să fie explorate, iar răsturnările de situaţie, experienţele trăite la limită, intrigile şi suspansul se contopesc în formula ideală pentru a stârni curiozitatea şi spiritul de aventură pasionaţilor de adrenalină şi acţiune.

În premieră TV pe Film Now, duminică, 1 octombrie, de la ora 20:00, Gerard Butler interpretează rolul agentului CIA sub acoperire Tom Harris în filmul de acţiune şi suspans Kandahar: Misiune mortală/ KANDAHAR (2023). După ce sabotează un reactor nuclear iranian, Harris află că a fost deconspirat şi că are la dispoziţie doar 30 de ore pentru a găsi o cale de scăpare pentru el şi pentru colaboratorul său. Bazată pe întâmplări reale, pelicula este mai mult decât o cursă tensionată pentru supravieţuire. Este o oglindă a realităţilor dure şi, deseori ignorate, ale conflictelor contemporane şi impactului devastator asupra comunităţilor afectate.

Duminică, 08 octombrie, de la 20:00, Film Now te invită să te alături lui Margot Robbie, Idris Elba şi John Cena în Brigada sinucigaşilor: Misiune ucigaşă/ THE SUICIDE SQUAD (2021). Cei mai periculoşi criminali din închisorile de maximă siguranţă pot deveni o armă în slujba binelui. Acesta este planul unui agent secret, hotărât să trimită un grup de indivizi care nu mai au nimic de pierdut într-o misiune sinucigaşă. Deşi nu sunt obişnuiţi, trebuie să îşi unească forţele pentru a învinge o entitate extrem de puternică. Descoperă pe Film Now cum vor reacţiona când îşi vor da seama că şansele de a scăpa cu viaţă sunt aproape inexistente.

Într-un Miami distopic, lovit de dezastrul climatic, în care zilele sunt atat de fierbinţi încât viaţa se trăieşte doar noaptea, Nick şi Watts conduc o afacere care explorează nostalgia unor vremuri apuse: navighează în trecutul clienţilor pentru a-i ajuta să-şi recupereze cele mai preţioase amintiri. Nick se simte atras de o clientă cu care începe o relaţie, dar într-o zi femeia dispare subit. Pornit pe urmele celei care ajunge să dea sens vieţii sale, bărbatul descoperă secrete tulburătoare şi o conspiraţie extrem de periculoasă. Hugh Jackman şi Rebecca Ferguson interpretează rolurile principale în Reminiscenţele trecutului/ REMINISCENCE (2021), vineri, 20 octombrie, de la 21:45, pe Film Now.

Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri de pe PlayStation, Uncharted/ UNCHARTED (2022) , în regia lui Ruben Fleischer (cunoscut pentru proiecte cinematografice precum Zombieland sau Venom), este filmul serii pe Film Now, duminică, 22 octombrie, de la ora 20:00. Producţia a fost un succes încă de la lansare, cu încasări de peste 400 de milioane de dolari în box-office. Avându-i în distribuţie pe Tom Holland, Mark Wahlberg şi Antonio Banderas, Uncharted urmăreşte aventurile vânătorilor de comori Nathan Drake şi Sully Sullivan, în căutarea averii exploratorului portughez Fernando Magellan şi pierdute în urmă cu 500 de ani de Casa Moncada. Oare vor reuşi cei doi să recupereze comoara înaintea competitorilor?

Ce-ar însemna sărbătoarea de Halloween fără un film care să îţi testeze limitele şi să te poarte într-o atmosferă enigmatică, cu doza potrivită de suspans şi momente terifiante? Pentru această seară specială, Film Now ţi-a pregătit continuarea apreciatei producţii postapocaliptice scrise şi regizate de John Krasinski: Fără zgomot 2/ A QUIET PLACE PART II (2020). Evelyn Abbott şi cei trei copii rămaşi în viaţă încearcă să scape de creaturile extratereste oarbe, dar sensibile la orice zgomot şi extrem de feroce. Acestea au ucis o mare parte din populaţia Pământului, dar mai există supravieţuitori. Oamenii îşi dau seama că făpturile extraterestre nu sunt invincibile şi că alte pericole mortale pândesc din întuneric. Alături de Cillian Murphy de această dată, Emily Blunt îşi reia rolul principal pentru un nou capitol din seria captivantă "Fără zgomot", marţi, 31 octombrie, de la ora 21:55, pe Film Now.

Multe filme îndrăgite de public şi premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaţilor Digi TV care au pachetul Digital şi aleg să îşi „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopţiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopţiunea, programul Film Now poate fi urmărit şi în platforma Digi Online.

# Kandahar: Misiune mortală

KANDAHAR/ 2023

În premieră TV, duminică, 1 octombrie, la 20:00

Regia: Ric Roman Waugh 

Cu: Gerard Butler, Farhad Bagheri, Tom Rhys Harries

---

# Brigada sinucigaşilor: Misiune ucigaşă

THE SUICIDE SQUAD/ 2021

Duminică, 8 octombrie, la 20:00

Regia: James Gunn 

Cu: Margot Robbie, Alice Braga, Idris Elba, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Pete Davidson

---

# Reminiscenţele trecutului

REMINISCENCE/ 2021

Vineri, 20 octombrie, la 21:45

Regia: Lisa Joy 

Cu: Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton

--- 

# Uncharted

UNCHARTED/ 2022

Duminică, 22 octombrie, la 20:00

Regia: Ruben Fleischer 

Cu: Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Antonio Banderas

---

# Fără zgomot 2

A QUIET PLACE PART II/ 2020 

Marţi, 31 octombrie, la 21:55

Regia: John Krasinski

Cu: Emily Blunt, Cillian Murphy, Djimon Hounsou, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deţine canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music şi posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM, DIGI 24 FM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.