Therme Bucureşti, cel mai mare centru de wellness din Europa, leader în promovarea sănătăţii şi a stării de bine, anunţă organizarea, în perioada 17-23 aprilie 2023, a primei ediţii Herbarium Festival, unicul festival din România dedicat integral artei, culturii şi ştiinţei folosirii plantelor medicinale din timpuri străvechi pentru sănătate, relaxare şi energizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

HERBARIUM FESTIVAL 2023 începe pe 17 aprilie si va dura 7 zile, de dimineata pana seara, iar programul special include sute de ritualuri, infuzii şi experienţe unice. Evenimentul reuneşte 30 de maeştri internaţionali în aromaterapie, erborism şi terapie holistică sosiţi din 13 ţări. În plus, în cadrul festivalului, Therme Bucureşti va găzdui şi Herbarium Expo (între 20 şi 23 aprilie) ocazie cu care vizitatorii complexului Therme pot descoperi şi încerca o selecţie largă de produse de frumuseţe şi de îngrijire pe bază de ingrediente naturale, create de producători locali şi internaţionali.

Secretele unei vieţi sănătoase, dezvăluite la Herbarium Festival

Din cele mai vechi timpuri, în jurul plantelor medicinale circulă numeroase poveşti despre proprietăţile curative şi vindecătoare ale acestora. În premieră pentru un eveniment de acest gen organizat în România, Herbarium Festival se va întinde pe o perioadă de 7 zile, devenind astfel unicul şi cel mai mare eveniment dedicat experienţelor şi ritualurilor cu plante medicinale străvechi. Vizitatorii vor avea de ales din peste 175 de experienţe unice în saune, infuzii cu plante naturale, scrub-uri şi terapii cu boluri tibetane, adică, un număr record de 25 de experienţe zilnice. Tot în premieră, Herbarium reuneşte pe perioada festivalului 30 Maeştri Aufguss şi specialişti internaţionali în aromaterapie, erborism, terapie holistică din 13 ţări: Japonia, Canada, Olanda, Norvegia, Italia, Marea Britanie, Coreea de Sud, Slovenia, Polonia, Estonia, Belgia, Lituania şi România.

Informaţii detaliate despre programul şi experienţe Herbarium Festival sunt disponibile aici.

Desfăşurat în perioada 17-23 aprilie, festivalul propune vizitatorilor o incursiune în universul binefăcător şi plin de mister al plantelor medicinale străvechi. Japanese Forest, Norwegian Ritual, Sri Lankan Smoke Ritual, Son of a Birch, Leili Ritual, Infuzie Muntenească sau Japanese Sake Ceremony sunt doar câteva din cele mai evocative experienţe în saune care se vor desfăşura la Herbarium Festival 2023.

Doamnele şi domnişoarele prezente la festival se vor putea relaxa şi răsfăţa din plin în cadrul unui moment dedicat EXCLUSIV femeilor: Goddess Whispers, un show Aufguss special susţinut de maeştrii Lituanieni în aromaterapie, în zilele de Marţi şi Miercuri (18 & 19 aprilie), în sauna Provence din zona Elysium a complexului.

Toate momentele, infuziile, ritualurile şi experienţele Herbarium Festival au fost atent selecţionate de către Cosmin Cîrîc (Wellness Director Therme Bucureşti) împreună cu specialişti internaţionali. Cosmin Cîrîc este unul dintre cei mai apreciaţi experţi wellness la nivel mondial, promotorul ritualurilor Aufguss în România şi creatorul celui mai mare festival de saune din Europa de Est: Sauna Fest.

Festivalul Herbarium promovează cultura saunei, beneficiile acesteia şi arta folosirii plantelor străvechi in ritualurile de îmbăiere. Este un festival care îşi propune sa familiarizeze publicul cu experienţă de calitate cu multiple beneficii pentru sanatate, care sa îi ajute sa avanseze frumos în varsta,  sa aiba grija de ei insisi si sa isi imbunatateasca starea de bine.”, a declarat Cosmin Cîrîc.

Creatori de produse pentru îngrijire din ingrediente 100% naturale vin la Herbarium Expo, între 20 - 23 aprilie

Timp de 4 zile, între 20 şi 23 aprilie, numeroşi expozanţi locali şi internaţionali de produse pentru îngrijire pe bază de plante şi ingrediente naturale se reunesc pe terasa zonei Elysium.

Creaţiile lor inspirate de natură includ uleiuri esenţiale, săpunuri naturale, săruri de baie, siropuri din plante, suplimente naturale pe bază de miere, parfumuri din ingrediente naturale, produse pe bază de lavandă, smoothie-uri, ceaiuri şi infuzii, produse cosmetice şi de îngrijire.

Printre expozanţi se numără atât branduri de notorietate, cât şi producători locali în ascensiune: Techir, Fares, Aromen, Deplin, Herbagen, Pirts Spirit, Doda Natural, Fleurane, Din Eden, THS, Matca Naturals, Hodaia.

Despre Therme Bucureşti

Therme Bucureşti este cel mai mare complex de relaxare si wellbeing la nivel european, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală indoor de peste 34.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduieşte cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante naturale şi dispune de cea mai mare plantaţie de palmieri din Europa, cu peste 1.500 de exemplare. Proiectul excelează prin magnitudine şi unicitate, oferind clienţilor săi servicii şi ambianţă de lux la preţuri accesibile, cu cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sănătate şi relaxare din lume. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.