Pentru un început de an promiţător, Film Now anunţă un regal de producţii spectaculoase care vor provoca imaginaţia iubitorilor de film, aflaţi în căutarea unei experienţe cinematografice memorabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ianuarie, la Film Now, cinefilii au locurile rezervate pentru a urmări un spectacol vibrant, cu efecte speciale remarcabile, poveşti tulburătoare şi personaje complexe. Selecţia de pelicule îi va transporta în lumi imprevizibile unde duelurile dramatice din universul “Animale fantastice”, urmăririle explozive din Matrix, aventurile epice ale supereroului din Gotham City, lupta cu prejudecăţile şi obstacolele întâlnite în drumul spre succes din “Regele Richard”, îi vor ţine aproape de micile ecrane.

Pregătiţi-vă pentru o călătorie învăluită în mister şi magie, cu efecte vizuale uluitoare în Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore/ Fantastic beasts: The secrets of Dumbledore (2022). Programat luni, 1 ianuarie, la ora 20:00, filmul, regizat de David Yates, este al treilea scenariu din captivanta serie "Animale fantastice"a celebrei autoare, J.K. Rowling. În centrul acţiunii se află venerabilul profesor Albus Dumbledore (Jude Law) care devine conştient de un pericol iminent: Gellert Grindelwald, puternicul vrăjitor întunecat, complotează pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Realizând că nu poate să înfrunte singur această ameninţare, Dumbledore apelează la ajutorul magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne), căruia îi încredinţează responsabilitatea de a conduce o întreagă echipă de vrăjitoare şi vrăjitori talentaţi. Acestei misiuni riscante i se alătură şi Jakob Kowalski, un brutar neînzestrat cu puteri magice, dar animat de mult curaj. Echipa va fi pusă la grea încercare într-o succesiune de aventuri tulburătoare, în care va întâlni creaturi fantastice dezlănţuite şi va purta lupte intense pentru a zădărnici planurile malefice ale infamului Grindelwald.

În continuare, în prima seară a noului an, începând cu ora 22:25, Film Now prezintă istoria fascinantă a familiei Gucci, marcată de ascensiune socială, trădare, decădere, răzbunare şi crimă în Casa Gucci/ House of Gucci (2021), în regia lui Ridley Scott şi cu o distribuţie fabuloasă din care fac parte: Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek. Inspirată de romanul semnat de Sara Gay Forden, pelicula explorează relaţia complexă dintre Patrizia Reggiani şi Maurizio Gucci, personaje interpretate magistral de Lady Gaga şi Adam Driver. Scenariul este o incursiune incitantă în universul luxuriant, seducător şi adesea tumultuos al modei, unde pasiunea şi ambiţia se împletesc într-un tablou plin de dramatism şi emoţie, iar legăturile personale se transformă în dispute palpitante, purtate pentru a prelua controlul asupra celebrului brand italian.

Marţi, 2 ianuarie, de la ora 20:00, Matrix Renaşterea/ The Matrix Resurrections (2021) este filmul serii pe Film Now. După aproape doua decenii, Lana Wachowski aduce continuarea producţiilor cinematografice care au revoluţionatul genul science-fiction şi reuneşte vedetele emblematice ale trilogiei originale The Matrix, cu Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss, în rolurile principale. Matrix Renaşterea păstrează firul narativ iniţial, revelând o lume cu două realităţi paralele - viaţa cotidiană şi ceea ce se ascunde în spatele ei. Thomas Anderson, eroul interpretat de Keanu Reeves, este creatorul jocului video, The Matrix şi al personajului Neo. Dar viaţa lui aparent obişnuită se schimbă iar atunci când acceptă oferta lui Morpheus, singura cale de a se trezi din nou în această lume iluzorie, într-o altă Matrice, care se dovedeşte un teritoriu mai periculos ca niciodată. Care dintre cele două universuri este construcţia mentală şi care este cea fizică? Cum poţi face diferenţa dintre lumea reală şi vis? Cât mai contează alegerea în această luptă? Neo şi Trinity sunt pe cale să afle. Din nou. 

În interpretarea lui Robert Pattinson, cel mai cunoscut personaj al universului DC este readus în prim-plan de regizorul Matt Reeves, în noul Batman/ Batman (2021), o producţie explozivă care a înregistrat încasări globale la box-office de aproape 800 de milioane de dolari. Într-o atmosferă sumbră şi apăsătoare, cel de-al treilea film al seriei scoate la iveală secretele familiilor fondatoare ale oraşului Gotham, iar enigmaticul asasin Riddler reapare în scenă cu planuri de teroare îndreptate împotriva elitei oraşului. Având alături doar câţiva aliaţi de încredere, Justiţiarul Nopţii se aventurează în lumea interlopă pentru a-l captura pe răufăcător. Indiciile îl apropie tot mai mult de propriul trecut întunecat şi eroul va trebui să prindă nu doar un criminal, ci să demaşte corupţia şi abuzul de putere care macină metropola. Batman îţi dă întâlnire pe Film Now duminică, 14 ianuarie, de la ora 20:00.

Duminică, 21 ianuarie, de la ora 22:05, Film Now duce acţiunea la un alt nivel în Banditul zburător/Bandit (2022). Cu o distribuţie de excepţie (Elisha Cuthbert, Mel Gibson, Josh Duhamel), filmul dezvăluie povestea adevărată a lui Gilbert Galvan, un infractor fermecător, mereu în căutare de adrenalină, care îşi asumă o nouă identitate şi jefuieşte un număr record de 59 bănci şi magazine de bijuterii, în timp ce este căutat intens de poliţie. Acesta rămâne în memoria colectivă ca deţinătorul recordului pentru cele mai multe jafuri consecutive din istoria Canadei.

Cu 6 nominalizări la Oscar şi un trofeu pentru cel mai bun actor în rol principal (Will Smith), Regele Richard: Crescând campioni/ King Richard (2021) este propunerea serii la Film Now sâmbătă, 27 ianuarie, la 20:00. Pelicula autobiografică ilustrează traiectoria lui Richard Wiliams, un tată de condiţie modestă, înarmat cu o viziune clară şi un plan îndrăzneţ, hotărât să îşi antreneze şi să modeleze talentul fiicelor, Venus şi Serena, pentru ca, într-o zi, cele două surori să intre în istorie şi să schimbe pentru totdeauna lumea tenisului. Filmul evocă puterea, dedicarea şi perseverenţa familiei Williams de a sfida şansele unei sorţi potrivnice, de a depăşi barierele şi aşteptările celorlalţi.

# Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore

FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE/ 2022

Luni, 01 ianuarie, la 20:00

Regia: David Yates 

Cu: Eddie Redmayne, Mads Mikkelsen, Jude Law, Ezra Miller, Katherine Waterston

---

# Casa Gucci

HOUSE OF GUCCI/ 2021

Luni, 01 ianuarie, la 22:25

Regia: Ridley Scott 

Cu: Adam Driver, Al Pacino, Jack Huston, Jared Leto, Jeremy Irons, Lady Gaga, Salma Hayek

---

# Matrix Renaşterea

THE MATRIX RESURRECTIONS/ 2021

Marţi, 02 ianuarie, la 20:00

Regia: Lana Wachowski

Cu: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jessica Henwick, Priyanka Chopra, Eréndira Ibarra, Jonathan Groff

---

# Batman

THE BATMAN/ 2022

Duminică, 14 ianuarie, la 20:00

Regia: Matt Reeves

Cu: Robert Pattinson, Andy Serkis, Zoë Kravitz, Colin Farrell, Jeffrey Wright

---

# Banditul zburător

BANDIT/ 2022

Duminică, 21 ianuarie, la 22:05

Regia: Allan Ungar

Cu: Josh Duhamel, Mel Gibson, Nestor Carbonell, Elisha Cuthbert

---

# Regele Richard: Crescând campioni

KING RICHARD/ 2021

Sâmbătă, 27 ianuarie, la 20:00

Regia: Reinaldo Marcus Green

Cu: Will Smith, Jon Bernthal, Saniyya Sidney, Aunjanue Ellis, Tony Goldwyn, Demi Singleton

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.