După o vară relaxantă, plină de vacanţe binemeritate, toamna ne reîntoarcem la activităţile noastre obişnuite. Ne setăm noi obiective, ne bucurăm mai mult de casă şi de momentele cu cei dragi sau ne reamenajăm “biroul de acasă”. Pentru toate acestea, SensoDays îţi va fi un partener de încredere, locul în care găseşti colecţii luxury şi produse premium care cu siguranţă se vor potrivi gusturilor tale şi care te vor ajuta să aduci eleganţa dorită în fiecare colţ al casei tale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luxul, calitatea premium şi confortul: 3 dintre cele mai importante valori SensoDays

Numărul 1 în materie de Home Décor de la noi din ţară, SensoDays are în portofoliu branduri internaţionale de top şi produse a căror excelenţă nu poate fi contestată, pentru fiecare încăpere din casă. Luxul se defineşte prin atenţia la detalii, calitate, aspectul rafinat şi sofisticat al produselor.

Pe SensoDays le vei găsi pe toate, dublate de confort, încă un element atât de important atunci când vorbim despre casă.

Livrare rapidă, discounturi avantajoase şi un showroom prietenos pentru încă şi mai multă inspiraţie

Atunci când ai norocul să găseşti toate produsele dorite în acelaşi loc, vrei să începi acest proces de transformare cât mai repede. Vestea bună este că pe SensoDays ai livrare rapidă de oriunde ai comanda. Pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov, pentru comenzi cu produsele “În stoc”, livrarea se face chiar în aceeaşi zi, cu flota SensoDays. Pentru ţară, livrările se fac prin curierat rapid, în cel mai scurt timp posibil.

Un alt avantaj SensoDays sunt posibilităţile de discounturi periodice. În funcţie de valoarea comenzii, primeşti 4%, 8% sau 10% discount, iar dacă bugetul tău este de minimum 25.000 lei intri automat în Premier Club, acolo unde ai “price match”, garanţia celor mai bune achiziţii, consiliere personalizată gratuită, 5% discount pentru comenzile ulterioare şi multe alte beneficii.

Pentru că luxul se simte cel mai bine “live”, SensoDays te invită şi în showroomul său din Str. Bilciureşti nr. 20-22, sector 1, Bucureşti. Lasă-te inspirat de texturi, materiale şi culori, toate exprimate artistic în produse premium şi colecţii spectaculoase, aranjate în ambiente elegante, care îţi vor fi cu siguranţă inspiraţie.

SensoDays rafinament pentru fiecare colţ al casei tale

Casa este spaţiul perfect pentru clipele noastre de relaxare, întâlnirile cu cei dragi sau zilele petrecute la “biroul de acasă”. Toate acestea capătă un farmec aparte cu SensoDays. Îmbracă-ţi fiecare moment special cu produsele SensoDays. Citeşte o carte bună într-un fotoliu recliner Stressless, organizează o masă cu prietenii pe care să o amenajezi cu seturi luxury Villeroy & Boch, savuraţi împreună o şampanie bună în pahare de cristal Zwiesel sau achiziţionează-ţi pentru birou o veioză Lux Lawyer.

Îmbracă-ţi casa în eleganţa toamnei cu SensoDays, site-ul numărul 1 în materie de Home Décor de la noi. Astăzi, SensoDays se află în peste 300.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs. Calitatea premium şi standardele ridicate SensoDays reprezintă garanţia succesului şi două dintre motivele pentru care clienţii aleg mereu acest brand de succes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.