PokerStars a revenit în România la sfârşitul lunii iulie pentru ediţia din 2022 a bine-cunoscutului festival Eureka Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Însumând peste 1.400 de intrări pe durata celor 7 zile ale evenimentului, Festivalul PokerStars din Bucureşti a acordat premii în valoare de peste 800.000 de euro şi a devenit astfel unul dintre cele mai mari evenimente de poker organizate la nivel local. Festivalul a avut loc după o pauză de 5 ani şi s-a organizat în perioada 25-31 iulie în parteneriat cu PokerFest, la Grand Hotel Bucharest.

Principalul eveniment Eureka, o masă finală formată exclusiv din jucători români, a atras 407 intrări şi a adunat un fond de premii de 390.720 euro. În final, un jucător braşovean, mai exact Gusti Sas, s-a remarcat dintre toţi cei înscrişi şi şi-a revendicat premiul cel mare de 77.430 euro, titlul de campion şi trofeul.

DE LA UN SINGUR JETON LA REGELE TURNEULUI

Sas este primul jucător român care câştigă evenimentul principal din cadrul festivalului Eureka sponsorizat de PokerStars în ţara natală, ediţiile anterioare din Bucureşti fiind câştigate de Avishai Shitrit şi Sam Grafton.

Victoria este cu atât mai remarcabilă cu cât se credea că jucătorul va fi eliminat încă din prima parte a zilei, însă şi-a revenit spectaculos de la doar 100 de jetoane. Chiar dacă vorba „ai nevoie doar de un jeton şi un loc la masă” a devenit un clişeu în poker de-a lungul anilor, nu a fost un clişeu şi pentru Sas, care a reuşit o revenire de poveste la Grand Hotel Bucharest.

A pierdut o competiţie all-in în Ziua 1 şi deja se pregătea să părăsească masa, dar a fost rechemat după numărătoare. Rămăsese cu un singur jeton, însă ce a urmat a fost un adevărat spectacol.

Sas a urcat în clasament şi a prins locurile plătite, apoi a făcut un salt uriaş până la locul al treilea după Ziua 2. Şi-a continuat parcursul ascendent până la sfârşit.

Deşi Sas a ajuns la masa finală pe locul 4 din 6, diferenţele dintre numărul de jetoane au fost relativ nesemnificative. Sas a făcut tot posibilul să îşi încheie glorios parcursul de poveste şi şi-a adjudecat trofeul.

Eureka BucUREŞTI, EVENIMENTUL PRINCIPAL, REZULTATELE MESEI FINALE:
Locul I - Gusti Sas, România, 77.430 euro
Locul II - Yves Bueno, România, 48.360 euro
Locul III - Marius Gicovanu, România, 34.540 euro
Locul IV - Cătălin Stan, România, 26.570 euro
Locul V - Andrei Wauters, România, 20.430 euro
Locul VI - Bogdan Ionescu, România, 15.720 euro

▪ Rezultatele complete, Eureka Bucureşti 2022

Cele 407 înscrieri au creat un fond de premii de 390.720 euro care s-au împărţit între primele 60 de poziţii.

URMĂRIŢI EVENIMENTELE POKERSTARS LIVE ÎN ÎNTREAGA LUME A POKERULUI

PokerStars oferă experienţe de poker live unicat jucătorilor şi fanilor pokerului din întreaga lume. Festivalul PokerStars din Bucureşti s-a încheiat, dar unul dintre cele mai populare evenimente EPT ale PokerStars a început pe 8 august în Barcelona.

URMĂTOARELE EVENIMENTE LIVE SPONSORIZATE DE PokerStars:
* 8-21 august, 2022: Turneul European de Poker Barcelona
* 4-9 octombrie, 2022: French Poker Series Divonne
* 18-28 octombrie, 2022: Turneul European de Poker Londra
* 22-27 noiembrie, 2022: French Poker Series Aix-en-Provence
* 7-18 decembrie, 2022: Turneul European de Poker Praga
* 22 ianuarie – 3 februarie, 2023: Aventura PokerStars din Caraibi completată de Campionatul PokerStars Players NL Hold'em

Pentru detalii suplimentare privind turneele live, daţi clic aici.

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi press@pokerstars.com.

Despre PokerStars

PokerStars operează cele mai populare site-uri de poker online din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea din 2001, PokerStars a devenit prima opţiune a jucătorilor din întreaga lume, organizând mai multe turnee zilnice decât oriunde altundeva şi oferind cea mai bună securitate online. Peste 200 de miliarde de mâini au fost jucate pe PokerStars, adică mai multe decât pe orice alt site.

PokerStars este deţinută în final de Flutter Entertainment plc. (LSE: FLTR; EURONEXT: FLTR).

Joacă responsabil!  Pentru informaţii suplimentare despre jocul responsabil, accesaţi pagina https://www.pokerstars.ro/about/responsible-gaming/  

18+. Licenţa nr L1160658W000323. Joacă responsabil. Se aplică termeni şi condiţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.