Duminică, 12 decembrie, este programat derbiul oraşului Madrid, Real vs. Atletico, PSG primeşte vizita lui Monaco în Ligue 1, iar Abu Dhabi devine capitala sporturilor cu motor, acolo urmând să de desfăşoare ultima cursă din acest sezon extraordinar de Formula 1, cu britanicul Lewis Hamilton şi olandezul Max Verstappen fiind la egalitate de puncte, 369.5, înainte de actul final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sunt evenimente aşteptate cu mult interes de orice iubitor al sportului, precum şi în rândul celor pasionaţi de pariuri sportive, pentru care 888sport a pregătit o ofertă excelentă, atât pentru meciurile de fotbal, cât şi pentru Formula 1.

Iată câteva detalii despre cele 3 evenimente împreună cu 3 pronosticuri cu şanse bune de reuşită, la cote atractive oferite de 888sport.

Real Madrid vs. Atletico Madrid - duminică, 12 decembrie, ora 22:00

Duelul care împarte capitala Spaniei în două vine în condiţiile în care ambele formaţii se află pe un trend ascendent.

Real Madrid este lider în La Liga şi s-a calificat în optimile Champions League terminând pe prima poziţie în Grupa D, după ce a învins-o fără drept de apel pe campioana Italiei, Inter Milano, scor 2-0.

În plus, „Galacticii” au legat 9 victorii consecutive în toate competiţiile şi au câştigat la zero ultimele două partide disputate acasă contra lui Atletico.

Trupa lui Diego Simeone s-a calificat „in extremis” în primăvara UCL, reuşind să se impună cu 3-1 pe terenul lui FC Porto la capătul unui meci istovitor, în timp ce AC Milan nu a reuşit să o învingă pe Liverpool, deşi italienii jucau acasă, iar Liverpool a jucat fără cea mai mare parte dintre titulari.

Înainte de ultima rundă, Liverpool era deja câştigătoarea Grupei, iar Atletico era pe ultima poziţie.  

Ultima victorie a lui Atletico Madrid pe terenul Realului în La Liga a avut loc în februarie 2016.

PSG vs. Monaco - duminică, 12 decembrie, 21:45

Fără victorie de două etape în Ligue 1, PSG (9 titluri de campioană) primeşte duminică vizita formaţiei din Monaco (8 titluri), în derbiul etapei cu numărul 18.

Chiar şi aşa, PSG a cam rezolvat situaţia în noul sezon din Ligue 1, asigurându-şi un avans de nu mai puţin de 11 puncte după primele 17 etape, deci îşi poate permite fără probleme şi alţi paşi greşiţi. Iar vizita lui Monaco ar putea fi una din aceste situaţii.

Monegascii, deşi sunt abia pe locul 7 în clasament, au pierdut doar unul din ultimele 10 meciuri şi se pot lăuda cu o medie de 2 goluri marcate în ultimele 3 partide disputate pe Parc des Princes, semn clar că reuşesc să se capaciteze la maxim în derbiuri.

Luând în calcul toate aspectele menţionate, pariul Ambele marchează şi Peste 2.5 goluri în meci, cotat cu 2.30 în secţiunea Match Combos a ofertei de pariuri pentru duelul dintre PSG şi Monaco, este unul din pronosticurile ce merită luate în calcul pentru derby-ul din Franţa.

Cursa finală din Formula 1 are loc în Emiratele Arabe Unite, duminică, 12 decembrie, de la ora 15:00

Înainte de cursa din Emirate, ultima din acest sezon fantastic, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) şi olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing Honda) au fix acelaşi număr de puncte, 369.5, ceea ce face ca oricare dintre cei 2 să poată câştiga Campionatul Piloţilor 2021 pe circuitul de la Abu Dhabi.

Hamilton are 7 titluri de campion în vitrină (2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020), aşa că este creditat cu prima şansă în Emirate, la o cotă de 1.62, în timp ce Max Verstappen, aflat aproape de primul său titlu de Campion F1, este creditat cu o cotă de 3.00.

În sezonul trecut Hamilton s-a impus lejer, cu un total de 347 de puncte, iar Verstappen a terminat pe poziţia a 3-a, cu 214 puncte, la 133 de puncte distanţă de lider. De menţionat faptul că Verstappen a reuşit să câştige cursa de la Abu Dhabi în 2021, plecând din pole-position şi fără să cedeze nicio clipă prima poziţie.

La 888sport poţi paria pe Cursa de la Abu Dhabi, dar şi pe Calificări, Free Practice sau antepost pe câştigătorul Campionatului Piloţilor 2021.

Cotele la pariuri pot suferi modificări în orice moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.