Aşteptarea a luat sfârşit şi ediţia de toamnă a campaniei DIGI Days aduce noi motive de bucurie pentru clienţii existenţi, persoane fizice, a căror loialitate este răsplătită printr-o ofertă specială care le este rezervată: primele 6 luni consecutive de abonament cu reducere de 50%, la adăugarea oricărui serviciu nou, a unei extraopţiuni TV sau la efectuarea unui upgrade.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în săptămâna 09 octombrie – 15 octombrie, clienţii existenţi care aleg să îşi porteze numărul de telefon în reţeaua DIGI, beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului, iar preţul pachetului Nelimitat poate ajunge la 2,5 euro/lună în primele 6 luni, pentru date mobile şi minute nelimitate în orice reţea naţională fixă şi mobilă, SMS-uri în reţeaua DIGI şi 3.000 de minute internaţionale incluse în principalele reţele mobile din SUA, Canada şi UE.

În acelaşi timp, abonaţii actuali care optează pentru serviciul de internet fix Fiberlink 500 Mbps vor achita lunar doar 15 lei (TVA inclus), respectiv 20 lei (TVA inclus) pentru Fiberlink 1000 Mbps. În funcţie de configuraţia pachetului ales de televiziune digitală şi analogică, utilizatorii se vor bucura, de asemenea, timp de 6 luni, de aceeaşi promoţie, la tarife lunare reduse cuprinse între 13 lei şi 15 lei (TVA inclus).

Disponibilă exclusiv online, campania DIGI Days se adresează utilizatorilor care deţin minimum un serviciu instalat şi doresc să adauge unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, să treacă la un pachet superior sau să activeze o extraopţiune. Reducerea se acordă numai pentru serviciile şi extraopţiunile TV suplimentate în această perioadă, nu şi celor activate anterior campaniei şi este valabilă doar pentru contractele încheiate pe o durată de 24 de luni.

Oferta poate fi accesată direct din pagina principală DIGI.ro sau din Contul meu, secţiunea „Serviciile mele”, selectând fie serviciul nou sau pe cel pentru care se realizează upgrade, fie una sau mai multe extraopţiuni TV.

Promoţia nu se aplică echipamentelor cumpărate şi nu se cumulează cu oferta de achiziţionare în rate a telefoanelor.

Mai multe detalii despre serviciile companiei sunt disponibile pe DIGI.ro.
 

DIGI este operatorul de telecomunicaţii de top în România, care oferă servicii de televiziune prin cablu şi prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie şi date mobile, precum şi telefonie fixă. DIGI ocupă prima poziţie pe piaţa operatorilor de televiziune prin cablu, internet fix si telefonie fixă, conform datelor publicate de ANCOM, Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii. În acelaşi timp, DIGI este reţeaua preferată de utilizatori pentru portare, deservind, în prezent, peste 5,4 milioane de conexiuni mobile (date valabile la 30.06.2023).

Despre Grupul DIGI

               DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, deţinând o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia.

               Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.