Sarbatoarea Pastelui reprezinta un moment de profunda celebrare spirituala, dar si un minunat prilej de a-i aduna pe cei dragi alaturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestarea din plin a primaverii, semnifica ideea de regenerare si reinnoirea neintrerupta a vietii, de care se leaga simbolurile folosite in decorul de Paste, inca din vremuri stravechi si ne referim aici, bineinteles, la iepurasul si ouale de Paste. Pe langa acestea, din decorul mesei de sarbatoare nu au cum sa lipseasca florile, care vor desavarsi aspectul festiv. Din punct de vedere floral, se vor folosi flori de primavara, micute, gingase, in aranjamente care sa ne aduca in case o farama din bucuria primaverii, mixate cu elemente naturale (scoarta de copac, ramurele, muschi, pene).           

Adina Filculescu, designer florist si specialist in organizarea de evenimente, ne-a dezvaluit cateva secrete despre cum putem realiza un decor reusit pentru masa de Pasti: 

„Pentru a fi siguri ca rezultatul obtinut va fi unul armonios si de bun gust, secretul este sa fim cat mai aproape de naturalete si simplitate, sa nu incarcam excesiv masa cu decoratiuni. Din punct de vedere cromatic sa optam pentru o gama de nuante optimiste. In materie de flori, liliacul care e in plina inflorire, ne va dezmierda cu parfumul sau incantator, iar alaturi de frezii, narcise si lalele colorate, va castiga admiratia tuturor invitatilor. Atentie insa sa nu fie parfumuri florale prea puternice la masa, pentru a nu modifica gustul preparatelor pascale.”

Va propunem cateva aranjamente florale jucause si colorate, care vor anima si infrumuseta si mai mult masa de Paste sau pot reprezenta cadourile ideale de oferit celor dragi.

 Aranjamentele florale1.(https://www.enrose.ro/aranjamente-florale/aranjament-cu-liliac-si-bujori/) pot fi realizate in vase de portelan cu dichis 2.(https://www.enrose.ro/aranjamente-florale/aranjament-floral-de-paste-orchid-joy/), sau in cutiute delicate 3.(https://www.enrose.ro/aranjamente-florale/aranjament-cutie-inflorata-cu-bujori/) iar pentru cei mai nonconformitsti, un joben plin cu flori 4.(https://www.enrose.ro/aranjamente-florale/aranjament-floral-masculin-joben/)poate fi o surpriza minunata.

 

 

Alaturi de flori, simpaticele figurine vor inveseli decorul mesei in ziua de Paste si vor castiga admiratia invitatilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.