Eşti gata de sărbătoare? Paştele bate la uşă şi mai sunt încă multe aspecte de pus la punct. Dacă printre ele se numără şi organizarea mesei festive, SensoDays îţi vine în ajutor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Descoperă mai jos recomandările SensoDays pentru cea mai frumoasă masă festivă, după care improvizează şi creeză-ţi propria poveste.

  • Masa festivă cu o tematică de sărbătoare te va scoate din anonimat

E Paşte, e primăvară, e bucurie. Gândeşte-te la culori, materiale, texturi care să te inspire, apoi alege tema mesei tale festive. Cu siguranţă ea va fi una de sărbătoare, însă de aici poţi ţese noi şi noi direcţii.

Îţi doreşti o masă de Paşte elegantă, stilată sau ai merge mai mult pe rustic şi confort? Ai include în amenajarea mesei, dar şi a casei culori pastelate, “de sezon”, sau ai opta doar pentru una, două culori care să complimenteze toate celelalte detalii? Te axezi pe semnificaţia religioasă a Paştelui sau crezi că sunt mai potrivite simbolurile moderne?Răspunde-ţi la toate aceste întrebări, alege o temă, după care intră  pe Sensodays şi organizează totul pornind de acolo.

  • Produse premium, de calitate pentru un eveniment de succes

Mergi la sigur cu obiectele pentru aranjarea şi servirea mesei de la Villeroy & Boch. După alegerea tematicii, asigură-te că ai tacâmurile, platourile şi toate cele necesare servirii mesei. Bineînţeles, toate în concordanţă cu tema ta, produse premium, de calitate, de care invitaţii să se bucure şi pe care să le aprecieze.

Farfuriile, bolurile, platourile, suporturile pentru farfurii sau feţele de masă reprezintă “prima linie” şi cu siguranţă nu vrei să faci rabat de la calitate.

  • Obiectele de Home Déco detaliile care încantă ochiul şi sufletul

După ce te-ai ocupat de prima etapă al acestui ritual special, e timpul să improvizezi! Bineînţeles, ajutat fiind tot de produsele de pe SensoDays.

Un obiect decorativ în formă de iepuraş care să fie totodată suport de ouă sau lumânare, o vază într-o formă neobişnuită în care să aşezi câteva narcise sau lalele colorate, şerveţele cu un model pascal colorat – toate pot încânta şi ochiul, dar şi sufletul invitaţiilor tăi.

  • Paştele reprezintă şi bucuria de dărui

De Paşte, le oferim celorlalţi nu doar timpul şi atenţia noastră, ci şi mici daruri speciale. La masa festivă se mănâncă, se povesteşte, se râde mult, dar se şi dăruieşte.

Dacă anul acesta vei fi gazda, cu atât mai mult trebuie să iei în calcul şi acest aspect. Deseori credem că alegerea cadourilor potrivite este o misiune aproape imposibilă, dar SensoDays îţi vine şi de astă dată în ajutor.Pe site ai o mulţime de mici atenţii potrivite acestei perioade, cadouri pentru el, ea, pentru cuplu sau casă, mici atenţii cu care nu poţi da greş.

Astfel, poţi rămâne în zona pascală cu un element decorativ care să amintească de acest moment, poţi opta pentru o cană cu un mesaj special sau poţi merge mai departe către un parfum de cameră, un set de pahare de vin, şampanie sau whisky. Vezi pe site întreaga secţiune de cadouri şi pune în coş ce crezi că le-ar plăcea invitaţilor tăi şi, de ce nu, chiar şi ţie.

Sărbătorile Pascale se anunţă pline de bucurie, eleganţă şi culoare la SensoDays. Cu o colecţie impresionantă de produse şi branduri de lux, SensoDays este prezent astăzi în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puţin un produs. Astfel, poziţia sa în topul Home Déco este consolidată de la an la an, SensoDays venind mereu cu noutăţi, promoţii şi campanii de care să se bucure atât clienţii fideli, cât şi cei noi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.