Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, salută avizarea în Consiliul tehnico-economic al Ministerului Transporturilor a primului tronson din Autostrada Nordului, respectiv a variantei de ocolire a oraşului Gura Humorului din judeţul Suceava:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urmă cu câţiva ani, Suceava era judeţul fără speranţă, fără investiţii şi fără un proiect major de infrastructură care să ne ajute să ne dezvoltăm. Ne uitam către Bucureşti pentru că nu aveam utilităţi de bază, şcoli, spitale şi un drum care să ne lege de Capitală.

Echipa liberală condusă de preşedintele Gheorghe Flutur, adică parlamentarii, primarii, consilierii locali şi judeţeni, dar şi oamenii apropiaţi de PNL, au demonstrat că prin muncă şi dedicaţie se pot face minuni. Salut şi apreciez veştile care vin de la Ministerul Transporturilor, privind aprobarea ultimelor documentaţii cu privire la demararea lucrărilor la Autostrada Nordului. Primul lot, cel care traversează oraşul Gura Humorului, este tot mai aproape de realizare, graţie muncii Consiliului Judeţean Suceava şi preşedintelui Flutur, care au întreprins toate demersurile pentru ca acest proiect să se realizeze. Studiul de fezabilitate e gata, avizele cele mai importante pentru lotul 3 al Autostrăzii Nordului sunt finalizate, iar lucrările pe raza judeţului Suceava, respectiv pe raza localităţilor Gura Humorului, Frasin şi Păltinoasa, sunt tot mai aproape de realizare. Îl felicit pe Gheorghe Flutur şi pe toţi cei care au contribuit la acest proiect. Ştiu că nu va fi uşor până nu vom reuşi să circulăm pe Autostrada Moldovei sau pe cea a Nordului, însă, odată demarate, PNL s-a angajat să ducă toate proiectele până la capăt! Dacă unii fac propagandă mincinoasă prin pieţele Sucevei şi aruncă cu noroi în ceea ce reuşim noi să realizăm, noi ne concentrăm eforturile să ducem proiectele până la capăt. La PNL aşa stau lucrurile – ne-am angajat în faţa oamenilor cu anumite proiecte şi trebuie să le finalizăm, pentru că beneficiile le vom resimţi cu toţii.

 

Deputat PNL

Ioan BALAN 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.