DIGI continuă maratonul ofertelor imbatabile şi lansează campania „Cyber Monday”, dedicată clienţilor noi şi celor existenţi, persoane fizice, care au ratat ocazia de a beneficia de reducerile speciale de Black Friday şi doresc să îşi îmbunătăţească experienţa cu serviciile de telecomunicaţii DIGI, la un discount de 50% din valoarea abonamentului, în primele 9 luni, indiferent de serviciul contractat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Promoţia este disponibilă doar luni, 13 noiembrie, în toate punctele de prezenţă DIGI sau online, pe site-ul şi aplicaţia mobilă DIGI.ro.

               Campania se adresează tuturor utilizatorilor care optează pentru achiziţionarea unuia sau mai multor servicii noi din portofoliul companiei, pentru realizarea unui upgrade sau activarea unei extraopţiuni şi este valabilă numai în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni, fără a se cumula cu alte reduceri.

Mai multe detalii despre oferta de Cyber Monday pot fi accesate aici.

               Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

               DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, deţinând o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia.

               Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.