Perfecţionarea constantă se spune că este cheia succesului. În cazul gambling-ului este vorba de îmbunătăţirea tehnicilor folosite, dar şi a propriei persoane, mai ales când este vorba de Poker. El este unul dintre cele mai cunoscute şi complexe jocuri, de aceea iubitorii săi au nevoie de răbdare şi iscusinţă, dar şi de dedicare, perseverenţă şi de disponibilitatea şi capacitatea de a se adapta “adversarilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Exersarea, se spune, este mama învăţăturii. Principala modalitate prin care vei evolua este învăţarea, dar fără a aplica şi repeta ceea ce ştii teoretic, şansele de câştig vor rămâne mici. Aşadar, profită de beneficiile mediului online şi joacă diverse versiuni virtuale ale jocului. Cu Superbet ofertă ai posibilitatea să exersezi primele mâini, ca mai apoi să reinvesteşti o parte din câştigurile obţinute. Gestionarea este una dintre cheile succesului, indiferent că e vorba de timpul sau de banii implicaţi.

Înţelege că e greu să trăieşti doar din Poker

Jocurile de noroc sunt o activitate complexă în care şansele de câştig pot fi influenţate, dar nu sută la sută controlate. Acest aspect este valabil inclusiv la jocul de Poker. Chiar dacă în cazul său este vorba de foarte multă tehnică, hazardul îşi are procentul lui în rezultatul final al unei partide şi nu poate să fie ignorat. Este foarte important ca fiecare jucător să înţeleagă faptul că deşi există persoane care trăiesc din Poker pentru că şi-au construit o carieră în gambling, nu este uşor acest lucru. În plus, există o nesiguranţă constantă asupra venitului, lucru care impune o responsabilitate financiară enormă.

Documentează-te şi citeşte cărţi despre Poker

Perfecţionarea continuă este un criteriu obligatoriu dacă îţi propui să ajungi în liga profesioniştilor. Asta implică o documentare constantă şi un studiu amănunţit, permanent, asupra tehnicilor de joc, asupra competiţiei şi nu numai. Poker-ul nu se bazează doar pe noroc, el are la bază elemente matematice şi psihologice pe care este imperios să le stăpâneşti pentru a câştiga.

Citeşte cărţi de specialitate, învaţă din istorie, vizionează filme şi studiază documentare, pentru a învăţa din cât mai multe surse. Fiecare jucător de succes care a scris istorie în gambling are o poveste din care poţi să îţi sustragi experienţe şi învăţături valoroase. Ia aminte din toate, personalizează informaţiile şi adaptează-le pentru modul tău de joc şi pentru personalitatea ta. În această ramură a gambling-ului este bine să nu te plafonezi şi să ai mereu noi elemente pentru ca ceilalţi jucători să nu îţi poată găsi un tipar, pentru a nu fi previzibil.

Fii mai atent şi mai agresiv la masa de joc

De-a lungul istoriei s-a demonstrat în nenumărate rânduri cât de important este mediul în care se desfăşoară partida. De asemenea, trebuie să fii concentrat asupra meciului, să elimini orice distragere şi să te focusezi pe ceea ce este important. Acest aspect implică atenţia la detalii, dar şi privirea în ansamblu a jocului pentru a avea cât mai multe perspective.

În Poker se pot folosi diverse abordări, de aceea este bine să încerci cât mai multe până când o vei găsi pe cea potrivită ţie. A fi agresiv în acest joc înseamnă că trebuie să fii sigur pe tine însuţi, să ai un plan structurat şi cât mai multe posibile scenarii de continuare a unei partide, astfel încât să fii pregătit pentru orice s-ar întâmpla la următoarea mână. Improvizaţia este un as pe care e ideal să îl ai la tine, dar e bine să fie folosit pe baza unei experienţe cât mai vaste, nu pe baza unui impuls.

Stăpânirea emoţiilor şi controlarea tuturor reacţiilor şi gesturilor te vor ajuta enorm în a câştiga la Poker. Toate acestea pot intimida concurenţa pentru a se retrage ori o pot provoca să pluseze. Câştigul depinde foarte mult de cum joci, dar şi de cum alegi să continui la fiecare mână.

Schimbă-ţi mentalitatea

Poker-ul nu este un simplu joc de noroc. Este un joc care implică psihologie şi matematică, motiv pentru care este bine să fii stăpân pe tine însuţi. Pe lângă tehnicile de joc şi limbajul corpului este foarte important să ai un psihic rezistent la stres. Astfel, te vei putea detaşa suficient de mult pentru a lua cele mai bune decizii raţionale, chiar dacă ele implică un pas înapoi în partida respectivă. Acest scenariu este de preferat, mai ales când alternativa este continuarea meciului şi creşterea riscului, fără a avea o bază solidă.

Deşi toţi jucătorii îşi doresc să câştige, tu trebuie să conştientizezi că există anumite momente în care este bine să plusezi pentru că ele sunt oportunităţile profitabile reale. Există şi anumite ocazii care par a fi norocoase, dar care defapt sunt miraje de moment. Dacă acumulezi suficientă experienţă, îţi vei da seama care sunt momentele bune în care merită să rişti şi care sunt acele iluzii ale unui posibil câştig.

Având un buget maxim stabilit înainte de partida de Poker, vei putea să te distanţezi de stresul câştigului şi vei juca mult mai relaxat pentru că îţi asumi riscul pierderii banilor. Astfel, te vei concentra mai bine, vei fi focusat pe elementele importante ale jocului şi îţi vei creşte şansele de reuşită. În schimb, dacă joci haotic şi câştigul are o importanţă majoră, vei scăpa din vedere diverse detalii, vei fi asaltat de stres şi griji, iar câştigul va începe să se îndepărteze din ce în ce mai mult datorită lipsei de control asupra propriului raţionament.

Organizează o seară de Poker la tine acasă

Poker-ul, la fel ca toate celelalte jocuri de noroc, reprezintă, în primul rând, o activitate distractivă şi relaxantă. Pentru a îmbina plăcutul cu utilul, joacă şi de plăcere, astfel încât să nu uiţi niciodată că toate câştigurile sunt recompense ale implicării şi muncii tale, nu motivul principal pentru care joci. Aşadar, organizează din când în când o seară de joc alături de prieteni. Astfel, vei putea să schimbi păreri cu ei, îţi vei putea exersa noi scheme fără a implica mize financiare enorme şi totul se va întâmpla într-un mediu plăcut, chiar la tine acasă!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.