Yardi Romania şi Speedwell anunţă semnarea unui nou contract de închiriere pentru un spaţiu de birouri de 3.500 mp în Record Park, proiectul mixt dezvoltat de Speedwell în Cluj-Napoca. Tranzacţia, gestionată de Griffes, brokerul responsabil de strategia comercială şi închirierile din Record Park din faza de proiectare a dezvoltării cu destinaţie mixtă, a crescut nivelul de ocupare în clădirea de birouri de 12.000 mp. Având în vedere că 85% din cele 236 apartamente au fost rezervate deja, iar clubul de fitness World Class a deschis recent o nouă locaţie în cadrul proiectului, Record Park se apropie cu paşi repezi de succesul imobiliar prevăzut încă din faza incipientă de către managerii Speedwell.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ne bucurăm că Yardi Romania s-a alăturat chiriaşilor Record Park. Faptul că o nouă companie multinaţională a ales proiectul nostru ne bucură şi demonstrează importanţa unui mediu de lucru de înaltă calitate şi facilităţi la standarde ridicate. Conceptul nostru se diferenţiază prin poziţionarea într-o zonă ultracentrală a oraşului, designul său şi diversele componente, incluzând: spaţii de birouri, apartamente, spaţii de retail şi sport. Toate aceste atribute s-au îmbinat într-un concept imobiliar al cărui succes ne obligă să îl replicăm în următoarele proiecte pe care le vom dezvolta.”, a declarat Didier Balcaen, Directorul General al Speedwell.

„Alăturarea Yardi în portofoliul de clienţi al ansamblului Record Park reconfirmă calităţile proiectului şi promisiunea pe care dezvoltatorii acestuia o fac faţă de comunitatea de business din Cluj-Napoca. Yardi este o companie de origine americană în plină creştere, şi ne bucurăm astfel să îi putem oferi soluţii de expansiune într-o manieră creativă, în proximitatea birourilor actuale”, a afirmat Andreea Păun, Managing Partner al companiei de consultanţă Griffes, care coordonează activităţile de închiriere ale Record Park.

Yardi Romania este parte a concernului Yardi Systems, Inc., o companie americană fondată în 1984, furnizor global de soluţii software dedicate pieţei imobiliare, care numără peste 6800 de angajaţi în birourile din intreaga lume. Centrul de dezvoltare din Cluj-Napoca este al treilea cel mai mare birou Yardi din lume, cu peste 1100 de angajaţi care lucrează în diverse arii, de la dezvoltare de soft la analiză de date, marketing şi consultanţă.

Speedwell, companie fondată de 2 cetăţeni belgieni, Jan Demeyere şi Didier Balcaen, este un dezvoltator imobiliar cu experienţă, având un portofoliu semnificativ de proiecte imobiliare finalizate sau în curs de finalizare în marile oraşe ale României precum Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara. Concentrându-se pe locaţii în zone centrale cu o infrastructură de transport bună, targetând segmentul mediu al pieţei imobiliare, Speedwell dovedeşte că piaţa imobiliară din România prezintă un interes crescut şi oferă posibilităţi ridicate de dezvoltare.

Pentru mai multe informaţii:

office@speedwell.be

+40 (0)753.130.352

www.speedwell.be

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.