Stilul modern de amenajare este tot mai des abordat de majoritatea persoanelor ce renoveaza sau se muta intr-o noua locuinta. Elementele specifice acestui design sunt simple si elegante, in acelasi timp, insa, pentru o continuitate, este recomandata pastrearea unui singur stil in toata casa sau in tot apartamentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Livingul reprezinta locul unde iti petreci majoritatea timpului din casa sau apartamentul tau. Astfel, acest loc trebuie amenajat in asa fel incat sa te bucuri cat mai mult de relaxarea si de confortul pe care fiecare le merita la el acasa. Pe langa elementele principale pe care toata lumea trebuie sa le aiba in acasta incapere, cel aranjat in stil modern se bucura de cateva elemente specifice si putin aparte.

In cazul in care vrei o camera de zi care sa se integreze in acest stil, acest articol este pregatit sa iti ofere cateva idei de elemente si de obiecte de decor pe care le poti folosi cu succes. 

Iata cateva elemente auxiliare pentru un living modern 

  1. Corpuri de iluminat cu picior 

Colturile camerei, de obicei, sunt lasate libere, iar majoritatea persoanelor aleg sa le umple cu ajutorul unei lampe cu picior. Bonusul cu care vine aceasta decizie este ca poate fi mutata oriunde ai nevoie de un plus de lumina, in cazul in care, de exemplu vrei sa citesti. 

  1.  Fotolii moderne 

Canapeaua, uneori, poate sa nu fie de ajuns, mai ales in momentele in care ai invitati numerosi la tine acasa. Pentru asta, exista multe modele de fotolii pe care le poti muta usor oriunde ai nevoie. Printre acestea, se afla cele de tip sac, extrem de confortabile si practice, pe care le poti pune unde vrei, avand in interiorul lor granule de polistiren, fapt ce le face foarte usoare, si care pot fi folosite pentru completarea compozitiei pufului, atunci cand, dupa folosire, cele existente incep sa se aplatizeze. 

  1. Plante inalte 

Plantele inalte in ghiveci sunt preferate de toti iubitorii de natura, plus ca au un aspect inedit, mai ales cand sunt puse intr-un living unde nu exista foarte multe elemente de decor. Accentul va fi pus pe cea care va atrage priviri, iar coltul tau verde va oferi incaperii un aspect mult mai fresh. Este important de stiut, inainte de a face aceasta decizie, ca acestea au nevoie de ingrijire atenta pentru a rezista un timp cat mai indelungat. 

  1. Covor simplu 

Accentul nu trebuie sa pice pe elementele de decor foarte mari, cum este covorul, astfel acesta trebuie sa fie cat mai simplu. Culorile in care poti alege acest element de decor pentru livingul tau trebuie sa fie unele simple, neutre si cat mai putin evidente, precum crem, gri ori alte nuante ce se potrivesc cu restul incaperii. 

Livingul modern este de actualitate si la moda inca de cativa ani. Daca ai decis sa iti decorezi casa sau apartamentul astfel incat sa se integreze in acest stil, tine cont de micile aspecte prezentate in acest articol, dar care vor face diferenta. 

Asigura-te ca nu alegi elemente de decor foarte mari si evidente, deoarece accentul central nu trebuie sa pice pe ele, ci pe simplitatea eleganta in sine. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.