Momentul în care două persoane îşi unesc destinele este unul dintre cele mai importante, emoţionante şi împlinitoare evenimente din viaţă. Cu toate astea, vine la pachet şi stresul, un factor pe care nu ar trebui să îl simtă nicio pereche de tineri îndrăgostiţi. Apelează la specialiştii în organizarea nunţilor şi lasă grijile deoparte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Descoperă acum cele mai nonconformiste locaţii pentru desfăşurarea nunţii!

1.Thailanda

Unele dintre cele mai inedite locuri în care îţi poţi organiza nunta sunt plajele thailandeze, cunoscute pentru nisipul fin şi amplasarea lor departe de locurile aglomerate ale oraşului. Dacă optezi pentru o nuntă potrivită locului, poţi avea o ceremonie tradiţională în care să îmbrăcaţi costume populare locale, conform decorului exotic, în care vă aflaţi. Peisajele unice, pline de culoare, vor face orice ceremonie să pară ca scoasă din poveşti. Cea mai bună soluţie este să apelezi la o echipă profesionistă de organizare,  ca cei de la Nuntapeplaja.ro, pentru că este singura agenţie din România care se ocupă de realizarea şi procesarea tuturor actelor necesare pentru cununia civilă, aducerea ofiţerului stării civile pe plajă si obţinerea certificatului de cununie recunoscut de Autorităţile române. În ceea ce priveşte desfăşurarea acesteia, poţi amenaja o arcadă cu flori specifice locului, iar pentru petrecere, bucură-te de specificul local, de la mâncare, decor şi pană la muzică!

2. Mexic

Chiar dacă Mexic este o destinaţie destul de îndepărtată de România, merită parcurs fiecare kilometru pentru a-ţi organiza nunta mult visată acolo. Dacă îţi doreşti o petrecere plină de culoare şi de veselie, poţi amenaja pe plajă arcade cu flori de dimensiuni mari, multicolore şi mese împodobite cu motive tradiţionale. De asemenea, pentru a avea un buchet inedit, apelează la florile din hârtie care vor face cu siguranţă un contrast puternic cu rochia ta şi nu vei trece neobservată. Plajele din Mexic sunt perfecte pentru organizarea cununiei civile şi a petrecerii de după, datorită peisajului inedit care bucură orice privitor. Încearcă pe cât de mult posibil să faci din acest eveniment o amintire de neuitat, iar în ceea ce priveşte meniul, trebuie să încerci mâncarea diversificată a mexicanilor şi aromele lor specifice.

3. Grecia, Thassos, Riviera Atenei, Santorini

De obicei, Grecia este cea mai iubită ţară de către români, fiind mereu în topul alegerilor acestora. Fie că alegi ca destinaţie Thassos, Skopelos, Limnos, Riviera Atenei sau Santorini, te vei bucura de ceremonii inedite la malul mării Egee sau, de ce nu, de o petrecere pe yacht. Nimic nu se poate compara cu apusul petrecut pe plajele insulelor greceşti şi cu atmosfera de poveste, pe care o vei experimenta aici. Tot ce trebuie să faci este să îţi cunoşti foarte bine dorinţele, stilul caracteristic şi ideile, pe care specialiştii le vor aplica în decorarea locului, alegerea muzicii, a meniului, florilor, tortului şi a detaliilor specifice care vor face din petrecerea ta un eveniment nonconformist, atipic şi de neuitat.

Aşadar, dacă îţi doreşti o nuntă pe plajă, nu mai sta pe gânduri, pentru că dorinţa ta poate deveni realitate!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.