Cunoasterea limbii engleze nu este suficienta in momentul in care vrei sa aplici la o facultate in afara sau sa beneficiezi de o bursa de studii. Pentru astfel de situatii, si pentru multe altele, ai nevoie de un certificat oficial, recunoscut la nivel international, prin intermediul caruia sa dovedesti atat faptul ca stapanesti aceasta limba straina, cat si care este nivelul tau de engleza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Exista o serie de atestate de limba engleza pentru care poti opta, precum IELTS sau Toefl, insa niciunul nu este la fel de avantajos precum examenul Cambridge sau Cambridge Assessement. Spre deosebire de restul examenelor, acesta nu are un termen de expirare si poate fi folosit oricand doresti daca facultatea sau bursa la care aplici nu specifica prezentarea unui examen cu o vechime anume.

Drept urmare, oricine doreste sa investeasca in viitorul sau se inscrie la cursuri engleza Cambridge, cu ajutorul carora se va pregati pentru un test de limba care il va scuti de numeroase sarcini in viitor.

In plus, pentru ca acesta este un examen important, pe care iti doresti sa il sustii o singura data in viata si sa il promovezi cu cel mai bun rezultat posibil, este recomandat sa apelezi la Flying Colours, un Centru Oficial de Pretestare si Pregatire pentru examene Cambridge. Doar astfel, ai cele mai mari sanse de a obtine rezultate cu care sa te mandresti pe viitor!

De ce ai nevoie de cursuri de pregatire pentru examene Cambridge?

Cambridge este un examen conceput si organizat de catre renumita University of Cambridge. Datorita notorietatii de care se bucura acest examen, rezultatele sale sunt acceptate de aproape orice institutie de invatamant. De exemplu, daca promovezi testul cu calificativul C1, nimeni din lume nu se va indoi de faptul ca, intr-adevar, cunosti engleza la nivelul C1.

Diploma obtinuta poate fi folosita in diferite contexte. Dincolo de cele mentionate pana acum, respectiv aplicarea pentru o institutie de invatamant superior sau pentru o bursa, exista numeroase utilitati ale acesteia. Certificatul este recomandat pentru admiterea la scolile romanesti (pentru clasele cu profil bilingv), precum si pentru momentul in care aplici la un job in care engleza este esentiala.

In ce consta programul de pregatire pentru examene Cambridge?

Probabil cunosti deja aceasta informatie, insa examenele Cambridge presupun parcurgerea mai multor probe cu scopul de a realiza o examinare completa a competentelor candidatilor, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic. Programul de pregatire pentru examene Cambridge, propus de Flying Colours, ia in considerare toate aceste aspecte si iti ofera cea mai buna varianta.

Pentru inceput, nivelul de engleza al participantilor este evaluat si, in functie de rezultatele obtinute, acestia sunt repartizati intr-o anumita grupa. Urmeaza exersarea celor 4 skill-uri necesare invatarii si stapanirii unei limbi straine: vorbit, scris, citit si ascultat.

Dupa ce s-au familiarizat cu formatul examenului, cursantii parcurg minimum 6 teste specifice Cambridge, precum si cel putin o sustinere a unei pretestari oficiale. Astfel, in momentul in care ajung la examenul propriu-zis, nu exista riscul sa fie luati prin surprindere de niciun aspect.

 

Asadar, daca vrei sa ai parte de cea mai buna pregatire pentru examene Cambridge, apeleaza cu incredere la Flying Colours, un centru care se mandreste cu o promovabilitate de 100% la examenele Cambridge si IELTS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.