Aţi încheiat procesul de mutare, aţi primit poate casa la cheie şi totul pare ca la carte. Asta până când exteriorul, faţada începe să arate semne timpurii de uzură. Chiar dacă nu a trecut mult timp de când a fost terminat proiectul pot să apară diverse probleme legate de aspectul faţadei. Aici de vină ar putea fi o serie de factori, de la calitatea vopselei folosite până la tehnica greşit folosită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ceea ce priveşte exteriorul casei, alegerea unui produs precum vopsea exterior pentru fatada trebuie să corespundă cu anumite criterii. Nu doar că veţi da un suflu nou faţadei, însă veţi dori să o protejaţi de diverşi factori de mediu. Care este formula potrivită de vopsea de exterior? Descoperiţi Decorator Shop, magazin specializat de vopseluri, lacuri şi alte produse pentru finisaje şi îngrijirea diverselor suprafeţe - lemn, zidărie, metal, piatră etc.

Ghidul cumpărătorului responsabil

În cadrul paginii oficiale Decoratorshop.ro veţi găşi o categorie de produse special creată pentru gama de vopseluri pentru faţade. Acestea sunt din clasa celor pentru exterior. Nu subestimaţi importanţa acestui detaliu, în fond este ceea ce face diferenţa în ceea ce priveşte rezistenţa stratului de vopsea. Fiecare anotimp are particularităţile sale, vara este căldură mare, soarele decolorează suprafeţele, toamna sunt ploi frecvente, iarna este ger. Trecerile acestea de la un stadiu la altul afectează calitatea suprafeţei. Pentru rezistenţă la astfel de factori aveţi nevoie deci de o vopsea specifică pentru exterior.

La Decorator Shop veţi găsi vopseluri siliconice. Acestea sunt pe bază de răşini şi sunt de calitate premium. Rezistă foarte bine la temperaturi extreme, îşi menţin culoarea foarte bine, rezistă la praf şi murdărie. De asemenea, sunt disponibile cele acrilice, ce au marele avantaj de a fi accesibile la preţ şi care se pot aplica pe orice tip de suprafaţă minerală fină, pe ciment, suprafeţe termoizolate etc.

Bine de ştiut este că vopseaua pentru faţadă va fi aleasă în funcţie de tipul de suprafaţă. Asta pentru a avea aderenţa potrivită. Pentru tencuieli din var sau ciment spre exemplu vă sunt recomandate vopselurile vinilice, siliconice sau acrilice. În cazul suprafeţelor din beton pot fi utilizate vopseluri pentru faţadă din rândul celor siliconice, acrilice, sau, în cazul monumentelor istorice şi a clădirilor foarte vechi, cu tencuieli pe bază de var, vopselele de faţada silicatice.

Ce se întâmplă în cazul celor care îşi doresc ca faţada să fie texturată? E simplu, vor alege vopsea decorativă sau aşa numita vopsea structurală. Acestea sunt vopseluri cu formulă îmbogăţită, compuşi care fac textura diferită. Sunt cunoscute drept soluţii pentru ca faţada să reziste şi mai bine la intemperii. La Decorator Shop aveţi disponibile două astfel de vopseluri. Sunt de brand Neuce, creează textură satinată sau mată şi sunt uşor de aplicat, cu timp estimat de uscare de până la 24 de ore în profunzime.

Pentru a comanda ce vă doriţi este recomandat să nu vă sfiiţi în a alege varianta magazinului online. Echipa este disponibilă să vă consilieze. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.