Domeniul Home Déco vine mereu cu noi idei şi tendinţe, urmărind totodată şi trendurile sau preferinţele clienţilor. Vara este sezonul relaxării, un anotimp în care, poate, nu ne stă gândul la cumpărături. Cu toate astea, acum avem mai mult timp liber, inclusiv pentru a studia ofertele nou apărute pe piaţă, unele dintre ele de nerefuzat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce poate fi mai potrivit într-o seară plăcută de vară decât o întâlnire cu prietenii, organizată chiar în livingul tău spaţios sau pe terasă?

Ce mod mai plăcut de a te citi cartea ta preferată decât într-un fotoliu comod, chic, cu o tehnologie revoluţionară care să nu îţi solicite spatele?

Ei bine, pentru aceste două scenarii, ai nevoie de obiectele de mobilier potrivite!

Promoţia estivală SensoDays – la orice canapea de colţ comandată, primeşti cadou un fotoliu Stressless Consul Clasic M

Pentru a te bucura din plin de tot ce are de oferit perioada aceasta, intră pe site, vezi canapelele de colţ incluse în promoţie, alege-ţi preferata şi primeşti gratuit un fotoliu Stressless Consul Clasic M.

Ai la dispoziţie numeroase canapele, în diverse modele şi culori, astfel încât oricine să îşi găsească o canapea pe stilul său. O investiţie care merită, o canapea de colţ se integrează perfect într-un living elegant, dar şi relaxat deopotrivă.

Materialele, texturile şi designul fac din canapeaua de colţ piesa de rezistenţă a livingului în care te odihneşti după o zi încărcată sau în care organizezi o întâlnire cu prietenii.

Bonusul SensoDays, fotoliul cu taburet Stressless – perfect pentru atunci când ne odihnim, citim sau lucrăm la laptop

Fotoliul Stressless Consul Classic M se potriveşte în orice casă, indiferent de stilul în care ai decorat, şi prezintă toate funcţionalităţile inovatoare ale sistemelor Plus System şi Glide System.

Astfel, ai în permanenţă suport lombar corect şi poţi ajusta oricând spătarul, în funcţie de poziţia ta. Gâtul îţi va fi susţinut într-o poziţie confortabilă fie că citeşti, lucrezi sau te odihneşti. 

În plus, prin tehnologia Glide System ai la dispoziţie şi alte funcţii: poţi ajusta poziţia doar cu greutatea ta, setezi tensiunea roţilor pentru a înclina scaunul etc.

Graţie materialului folosit, pielea naturală Batick în diverse culori, fotoliul va fi rezistent la decolorare, la schimbări de nuanţă, iar curăţarea se va face foarte uşor.

Nu rata oferta verii SensoDays pentru un plus de relaxare şi stil

Obiectele de mobilier practice sunt binevenite oricând. Chiar dacă planificasei achiziţionarea unui singur produs, promoţia SensoDays este o ocazie excelentă de a avea încă o piesă şi utilă, dar şi de mare efect.

Intră pe site, vezi produsele incluse în campanie şi profită de această ocazie care îţi poate aduce în viaţă şi în casă mai mult stil şi mai multă relaxare.

SensoDays – site-ul de Home Décor prezent în peste 250.000 de case ale românilor

De-a lungul anilor, SensDays ne-a obişnuit să fie mereu în top. Cele mai recente colecţii, branduri internaţionale, produse moderne şi tot felul de oferte avantajoase pentru clienţi – aceasta este cartea de vizită a site-ului ale cărui produse se află astăzi în peste 250.000 de case ale românilor. Un număr în continuă creştere şi asta pentru că SensoDays vine constant cu noutăţi şi pregăteşte mereu clienţilor promoţii atrăgătoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.