Lucurile mici pot face cu adevărat o diferenţă în legatură cu modul în care ne desfăşurăm munca, despre cum reuşim să fim mai rapizi, mai eficienţi. Pare greu de crezut însă cu siguranţă ne regăsim cu toţii în situaţia în care nu ne găsim cheile prin casă, găsim cu greu o haină pentru că dezordinea dulapului este mereu o problemă. Aşadar, pentru cei care îşi doresc să îşi pună la punct ordinea casei, 3gifts.ro vine cu ceva recomandări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest magazin online aduce în prim plan ineditul, întrucât produsele ce se găsesc aici sunt dintre cele pe care nu le găseşti prin magazine, ba chiar unele sunt cele care au reclame la TV. Tocmai faptul că sunt aparte de obiectele comune, poate chiar reinterpretări de stil ale unor obiecte comune face ca produsele regăsite la 3gifts.ro să fie dintre cele dorite, care stârnesc şi reacţii de tot felul.

Cadourile pentru casă de la 3gifts

Puterea exemplului este mereu ceea ce aduce cu sine înţelegerea unei nevoi. Aşadar, descoperim ce cadouri pentru casa ţi-ai putea dori chiar prin prisma stilului de viaţă, a cotidianului de zi cu zi.

Ceasul de perete – pare să fie un obiect decorativ, însă are şi utilitate, desigur. Stilul ceasului care domneşte pe peretele casei indiferent de încăpere poate fi o idee bună de a continua o temă a design-ului de interior sau poate chiar să pui un accent contrastant.

Cât despre tipuri de ceasuri, poţi alege pe cel ce adună amintiri, adică cel din aluminiu cu 12 rame foto. Un stil unic ce îmbină ideea de fotografie expusă cu utilitatea unui ceas. E ca şi când ai spune că este un obiect 2 în 1. Pe stil jucăuş, un ceas în formă de tigaie cu un ou prăjit în ea sună ridicol, însă în fapt poate fi o idee amuzantă pentru ceasul din bucătărie.

Iar în varianta mai elegantă, o altfel de propunere poate fi cea a ceasului care are cristale şi un model inedit de-a dreptul. Iar dacă cel de perete nu sună bine, atunci cel care combină de asemenea şi rama foto dar care se aşază pe suprafeţe este unul mai minimalist şi interesant de ales.

Lămpi

Aparte de faptul că acestea aduc un nivel de luminozitate aşa cum cere fiecare colţ de cameră, acest concept poate fi de asemenea cel care contribuie din punct de vedere al designului. Spre exemplu, 3gifts propune o lampă led cu întrerupător. Poate că te-ai lovit la propriu de mobilă sau uşi în încercarea de a ajunge pe întuneric până la întrerupător. Acum nu vei mai cunoaşte astfel de situaţii absurde.

Iar dacă îţi doreşti să aduci un plus de farmec camerei, o lampă led jucăuşă cu proiector de stele va fi încântarea celor mici, cât şi a adulţilor. Te poate relaxa şi îţi oferă o stare de bine numai privind acest spectacol de lumini şi culori. În plus, poate fi şi o altfel de variantă de lampa de veghe, în cazurile în care chiar este nevoie.

Dotări necesare în orice casă

Aparte de astfel de idei interesante, acelaşi magazin online găzduieşte colecţii vaste ale obiectelor utile în orice casă. Poate fi vorba de un blender, de un set de ceşti într-o formă aparte – pentru că ideea de a veni la o cafea să fie o reală plăcere nu numai a gustului, ci şi o delectare a privirii. De asemenea, poate fi vorba despre un set de cuţite, în suport VooDoo, scrumiere vintage sau seturi de şorţuri pentru  bucătărie.

O casă cu amestecare duce şi mai departe această poveste a lucrurilor ieşite din comun. La fel se întâmplă şi cu opritorul de uşă cu un design al banilor.

Această varietate demonstrează încă o dată câte opţiuni interesante se pot găsi aici. Pentru că ne-am plictisit de acelaşi stil clasic al lucrurilor pe care le avem în jur. De ce un suport pentru chei nu ar putea fi un suport magnetic spre exemplu? De ce sosurile nu pot fi pus într-un recipient cu formă de pistol? Astfel de idei şi concepte ne aduc aminte să putem alege şi altceva, ca merită să ne îndreptăm atenţia către altfel de obiecte şi că banalul există doar pentru că noi îi permitem.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.