Atunci când te muţi la curte, fie că te întorci acasă după o viaţă petrecută la oraş, fie că eşti proaspătul prioritar al unei case cu curte, ai să descoperi rapid un lucru: indiferent de anotimp, întotdeauna ai ceva de făcut prin curte. Dacă şi tu vrei să îţi uşurezi munca, iată ce unelte nu trebuie să îţi lipsească din gospodărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

5 unelte pe care trebuie să le ai atunci când trăieşti la curte

Viaţa la curte poate părea o adevărată aventură şi este, mai ales dacă eşti un "copil de asfalt" o provocare în toată regula. Cu toate acestea, pe lângă clasicele lopată, cazma, sapă şi greblă, există utilaje accesibile ca dimensiuni şi preţ care îţi pot face traiul la curte mai uşor. Iată care sunt ele:

Drujba

Atunci când locuieşti la curte, o drujbă este un must have. Ea te ajută nu doar cu lemnul pentru centrală, ci şi să păstrezi arborii din curtea ta frumoşi şi sănătoşi cât mai mult timp posibil, făcând din îndepărtarea crengilor bolnave o joacă de copii.

Motocultorul

Dacă eşti fericitul proprietar al unei curţi cu o grădină generoasă şi dacă ţi-a trecut măcar o dată prin cap să îţi cultivi singur legumele, atunci un motocultor este utilajul de care nu te poţi lipsi. Acesta este un ajutor nesperat în pregătirea terenului pentru cultura viitoare, ajutându-te să economiseşti timp şi energie, în timp ce grădina ta va arăta mereu ca în reviste.

Trimmerul

Un alt utilaj de nelipsit din garajul cu unelte este trimmerul. Dacă îţi doreşti un gazon care să arate mereu impecabil, alege trimmerele Husqvarna cu acumulatori de la Belgarden.ro, o opţiune prietenoasă nu doar cu gazonul tău, ci şi cu mediul

Foarfeca de grădină

Fie că vorbim despre o curte cu pomi fructiferi sau fără, foarfeca de grădină este un element indispensabil al trusei tale de scule atunci când te muţi la curte. Poate fi folosită la toaletarea trandafirilor, bujorilor, dar şi a altor arbuşti ornamentali, pentru ca în curtea ta să te bucuri de frumos tot anul.

Dacă, însă, în curtea ta există o boltă de viţă de vie, sau poate un gard viu, atunci află că există foarfece speciale pentru ele, astfel încât tu să îţi faci treaba mai uşor.

Vermorel/atomizor

O altă unealtă de care ai nevoie pentru o curte şi o grădină frumoase şi sănătoase este un vermorel sau un atomizor. Optează pentru un vermorel de capacitate potrivită suprafeţei pentru care ai nevoie, astfel încât să fie eficient pe termen lung.

Ajută-ţi curtea şi grădina să arate îngrijit pe tot parcursul anului cu ajutorul uneltelor potrivite, şi te vei ajuta şi pe tine să petreci mai puţin timp cu muncile de întreţinere a curţii şi mai mult timp bucurându-te de avantajele ei. Documentează-te şi testează atent înainte să-ţi cumperi unelte de grădină, pentru a te asigura că investeşti în uneltele cele mai potrivite pentru curtea şi grădina ta. Alege ce ţi se potriveşte mai bine şi bucură-te de timpul petrecut departe de ecrane şi de stresul cotidian în timp ce îţi înfrumuseţezi curtea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.