Poţi testa gratuit epilarea definitivă începând cu 19 octombrie 2016 în Bucuresti Mall Vitan, la nivelul -1, unde s-a deschis un nou centru de înfrumuseţare şi epilare definitivă Nomasvello.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clientii pot beneficia de cele mai moderne solutii de epilare definitiva si rejuvenare faciala cu IPL, doua proceduri noninvazive si cu efecte de durata. Tratamentele Nomasvello asigura estomparea ridurilor eliminarea punctelor negre, atenuarea urmelor de acnee si trateaza, de asemenea, foliculita.

Spre deosebire de alte tipuri de tratamente de epilare definitiva, tehnologia IPL este eficienta chiar si in cazul pielii bronzate. Rezultatele sunt vizibile de la primele sedinte, putand fi tratata orice zona a corpului.

Nomasvello a devenit un nume cunoscut la nivel mondial prin solutiile inovative pe care le ofera in cele peste 1200 de saloane deschise in doar 9 ani de existenta. In tara noastra, centrele Nomasvello sunt prezente deja in 14 orase prin cele 28 de centre deschise la nivel national.

Compania investeste continuu in cercetare, venind cu tehnologii noi, cu echipamente moderne si cu proceduri eficiente pentru tratarea imperfectiunilor pielii. Putem enumera aici procedura de diagnoza faciala Wood Lamp pentru o analiza completa a tenului si pentru identificarea unui tratament facial personalizat, serviciu oferit gratuit tuturor clientilor Nomasvello. Pe baza diagnozei faciale se stabileste un plan de tratament pentru fiecare pacient, primul pas constand intr-o curatare in profunzime ProSkin, o terapie complet non-invaziva si non-chimica pentru stimularea colagenului si eliminarea celulelor moarte.

In noul centru Nomasvello din Bucuresti Mall Vitan este oferita o gama completa de servicii de epilare definitiva cu IPL, alaturi de tratamente faciale inovatoare cu tehnologiile Proskin si IPL. Totodata, clientii interesati de terapiile faciale pot opta pentru tratamente flash sau intensive, cu aplicare de produse profesionale cu efect instant, pe baza de acizi naturali si vitamine esentiale, proprii pielii.

In centrul din Bucuresti Mall Vitan, clientii Nomasvello au parte gratuit de  testarea  epilarii definitive si de o diagnoza faciala Woodlamp, iar daca au efectuat o sedinta IPL,  beneficiaza automat de o reducere de 50% la curatarea faciala Proskin.

Programarile la noul centru Nomasvello se pot face prin email la vitan@nomasvello.ro sau prin telefon la 0731 998 765. Centrul este deschis zilnic, intre orele 10:00 si 22:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.