Cunoscut si sub numele de credit nebancar, creditul IFN are la baza principii similare de functionare. Singura diferenta dintre un credit IFN si unul bancar este legata de suma pe care o poti imprumuta. Tocmai din acest motiv, tot mai multe persoane isi indreapta atentia asupra acestei metode de imprumut, care gratie facilitatii sale si a faptului ca este mult mai rapida, se bucura de popularitate in prezent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De unde poate fi obtinut un credit IFN?

Un credit IFN poate fi obtinut de la Provident, o institutie financiara nebancara specializata, care are rolul de a simplifica procesul de imprumut pentru a veni in ajutorul persoanelor cu nevoi urgente de astfel de credite. Solutia este la indemana oricui, fiind un ajutor binevenit pentru cei care au o urgenta din punct de vedere financiar si isi doresc o anumita suma de bani.

Avantajul major al unui credit IFN consta tocmai in faptul ca poate fi accesat fara a fi nevoie de giranti sau garantii. Suma care poate fi imprumutata se situeaza intre 500 de Lei si 15.000 de Lei si reprezinta o solutie ideala in situatii de urgenta atunci cand un imprumut rapid este mai mult decat binevenit. Perioada de rambursare a unui credit IFN poate sa difere in functie de mai multi factori, cum ar fi tipul de imprumut ales, suma solicitata, numarul ratelor ales de catre cel care aplica, precum si serviciile auxiliare. Pentru a afla mai multe detalii despre modalitatea de rambursare si conditiile aferente intra pe site-ul Provident.ro si foloseste simulatorul de credit, care te va ajuta sa clarifici toate informatiile.

Care sunt conditiile de aplicare?

Multe persoane se intreaba care sunt, totusi, conditiile de aplicare pentru un credit IFN. Potrivit Provident, conditiile minime sunt:

- persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;

- venit fix minim de 300 de Lei;

- adresa de domiciliu/resedinta sa fie pe teritoriul Romaniei;

- un numar de telefon valabil.

Pentru a aplica pentru un credit IFN, este suficient ca persoanele interesate sa contacteze prin telefon compania Provident, la numarul 021.9877 (apel cu tarif normal) sau online, pe site-ul www.provident.ro. Formularul de pe site trebuie completat cu atentie, astfel incat reprezentantii Provident sa poata lua legatura cu solicitantul creditului IFN in cel mai scurt timp.

La ce poate fi util un credit IFN?

In multe situatii, persoanele care solicita un credit IFN au nevoie de acesti bani pentru a-si redecora locuinta, pentru a-si achizitiona obiecte de uz casnic si pentru a-si acoperi cheltuielile neprevazute. Desigur, un credit IFN este extrem de util in cazul cheltuielilor care vizeaza atat sectorul educational, cat si cel medical. Cu alte cuvinte, persoanele care acceseaza un credit IFN pot sta departe de grijile cotidiene cu ajutorul Provident!

Ce se intampla cu persoanele care nu pot plati o rata la timp?

In cazul in care solicitantul unui credit IFN nu poate plati o rata la timp, cel mai indicat este sa contacteze reprezentantii Provident in vederea stabilirii de comun acord a celei mai bune solutii. Exista metode de reesalonare a platilor, astfel incat solicitantul creditului IFN sa poata ajunge la zi cu ratele pe care le-a stabilit la inceput. Indiferent de solutia aleasa, Provident asigura sprijin si asistenta pe toata durata platii tuturor persoanelor interesate de un credit IFN.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.