Îţi place să faci cadouri, însă te sperie gândul că trebuie să le cauţi pe cele potrivite? Nu ştii ce să cumperi nici măcar atunci când este vorba despre oameni apropiaţi? Vei găsi în continuare câteva sugestii care te vor ajuta să oferi persoanelor dragi cele mai frumoase daruri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată 5 sfaturi excelente care să te ajute să cumperi cadouri cu adevărat apreciate

 

1.Cumpără ceva util

 Cadourile utile au un loc special în inima fiecărui om, mai ales dacă apar într-o perioadă în care el chiar are nevoie de un anumit obiect. Simplul fapt că ai fost atent şi că îi oferi un ajutor contează foarte mult. Gândeşte-te la un lucru despre care a zis că trebuie să-l cumpere în ultimul timp şi verifică dacă a făcut deja achiziţia. Până şi lichidul pentru ţigara electronică e un cadou excelent pentru o persoană care utilizează acest tip de ţigară, iar în felul acesta îi arăţi că îţi pasă de nevoile ei. Pentru a cumpăra un cadou util, e important să fii atent la cealaltă persoană.

 

2.Cumpără ceva simbolic care să amintească de un moment important

Amintirile frumoase sunt nepreţuite şi rămân în memoria noastră pentru a ne întoarce la ele ori de câte ori vrem. De asta sunt atât de apreciate cadourile simbolice, care au menirea de a reaminti de un eveniment special din trecut. Încearcă să-ţi aminteşti de un moment intim trăit de tine şi de persoana căreia vrei să-i faci cadoul şi caută un obiect care să fii sigur că îi va declanşa nostalgie.

3.Încurajează-i pasiunile

Mai ales când se află la începutul unei pasiuni, oamenii au nevoie de cât mai multă susţinere şi încurajare. Fie că e vorba despre un hobby care îi place mult sau despre un mod în care vrea să-şi câştige traiul pe viitor, va conta foarte mult pentru prietenul tău să ştii că eşti interesat de ceea ce e important pentru el.

4.Pune întrebări subtile, vorbeşte cu prietenii persoanei

Câteodată e mai greu să-ţi dai seama ce fel de cadou i-ar plăcea unei persoane, mai ales dacă nu este cineva apropiat ţie. Poţi încerca să pui întrebări subtile sau să deschizi anumite subiecte, însă există riscul de a te da de gol. Un mod chiar mai bun de a afla ce să-i dăruieşti unui om este prin a discuta cu prietenii lui. Sunt şanse mari ca ei să ştie ce-şi doreşte sau măcar ce a mai primit sau ce nu îi place să primească.

5.Nu subestima puterea unui cadou făcut de tine

Într-adevăr, cele mai frumoase cadouri nu sunt întotdeauna cele mai scumpe. Timpul este printre cele mai preţioase resurse ale noastre, iar un cadou care a necesitat o investiţie de timp şi efort din partea ta va fi foarte probabil mai apreciat decât unul cumpărat. Nu trebuie să fii un maestru al handmade-ului şi nu trebuie să-ţi iasă perfect. Trebuie doar să existe intenţia şi dorinţa de a surprinde cealaltă persoană. Internetul este plin de tutoriale şi sigur vei găsi ceva care să se potrivească abilităţilor tale.

Aşadar, învaţă să te bucuri de arta de a dărui şi fă cealaltă persoană cu adevărat fericită! Cumpărarea cadourilor nu este atât de grea pe cât pare la început, totul ţine de atenţia la detalii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.