Vara este anotimpul vacanţelor şi al vremii călduroase, însă atunci când vine vorba despre concedii, există şi aspecte mai puţin plăcute. Printre cele mai săcăitoare activităţi de care trebuie să te ocupi atunci când pleci în vacanţă se numără împachetarea bagajelor. Deseori, etapa bagajelor este cea mai dificilă, în special atunci când trebuie să alegi ce haine şi produse vei lua cu tine, dar şi la ce obiecte renunţi pentru a face loc în valiză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Descoperă 5 produse esenţiale pe care să le iei cu tine în bagaj

Laptop

Laptopul este unul dintre cele mai utile device-uri. Fie că îl foloseşti pentru muncă, pentru proiecte personale sau pentru relaxare, laptopul îţi poate fi de ajutor în numeroase situaţii atunci când pleci în vacanţă. Îl poţi folosi pentru a urmări filme sau a te juca jocuri video, pentru a edita pozele din vacanţă, pentru a lucra la proiecte dragi sau pentru a-ţi verifica mai uşor mail-ul. În plus, un laptop este uşor de luat cu tine în bagaj, în special dacă alegi un model slim sau ultra slim, precum găseşti în gama pusă la dispoziţie pe altex.ro.

Crema cu SPF

Indiferent de ţara pe care ai ales-o ca destinaţie de vacanţă, crema cu factor de protecţie solară nu trebuie să-ţi lipsească din bagaj. Razele UV sunt extrem de dăunătoare pentru sănătatea pielii, în special dacă este vorba de expunere prelungită şi de un indice UV ridicat. Alege o cremă cu SPF 30 sau 50, atât pentru corp, cât şi pentru faţă, pe care să o aplici în cantitate generoasă ori de câte ori este necesar.

Spray anti-ţânţari

Muşcăturile de ţânţari sunt foarte enervante, dar pot fi şi periculoase, în special dacă în zona în care ajungi aceştia pot fi purtători de malarie sau alte boli. De aceea, spray-ul anti-ţânţari îţi poate fi cel mai bun prieten şi este o idee bună să îl împachetezi din timp. Optează pentru un spray prietenos cu pielea, eficient şi pe care să îl poţi aplica uşor.

Medicamente OTC

Înainte de a împacheta orice fel de medicamente care se eliberează fără prescripţie medicală, asigură-te că în ţara în care ajungi acestea sunt permise şi se pot utiliza fără să încalci vreo lege. În funcţie de afecţiunile de care suferi sau de problemele cu care te confrunţi cel mai des, poţi alege câteva medicamente OTC pe care să le iei cu tine. Printre cele mai comune se numără medicamentele ce vizează problemele cu stomacul, răul de mişcare, durerile de cap şi alergiile.

Accesorii pentru device-urile necesare

Nu uita de încărcător, căşti, ceas smart, brăţara fitness sau orice alt accesoriu care îţi foloseşte atunci când pleci în vacanţă. Dacă respectivele accesorii au propriile încărcătoare, atunci împachetează-le şi pe acelea.

Înainte de a începe să-ţi faci bagajele, alcătuieşte o listă cu toate cele necesare. Nu uita produsele cele mai importante, de la device-uri smart şi până la crema cu SPF sau spray-ul anti-ţânţari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.