Atunci când vine vorba de achiziţionarea electrocasnicelor, deciziile sunt greu de luat. Există atât de multe modele, la preţuri diferite şi cu caracteristici diverse. Adesea ne sunt oferite atât variante noi, cât şi la mâna a doua. Deşi mulţi dintre noi am fi tentaţi să alegem variante second-hand, doar din pricina banilor, această decizie nu este mereu una înţeleaptă. Dacă vrei să descoperi 5 electrocasnice care merită a fi achiziţionate noi, nu la mâna a doua, rămâi aici şi citeşte acest articol în continuare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată aici ce să ai şi tu în vedere

1. Frigiderul

Printre cele mai importante electrocasnice din fiecare locuinţă se numără şi frigiderul. Dacă ai ajuns în punctul în care trebuie să îţi cumperi unul nou, optează pentru unul direct din magazin, nu second-hand. Modelele sunt mult mai variate atunci când îl achiziţionezi de nou, vei dispune de o garanţie şi vei putea alege exact unul cu caracteristicile dorite de tine.

2. Aragazul

Chiar dacă ai putea spune că nu există diferenţe între un aragaz nou şi unul la mâna a doua, să ştii că acestea există. De exemplu, dacă ai alege un aragaz care este mai vechi şi totodată folosit, nu te vei bucura randamentul dorit atunci când vei găti. De asemenea, unul care nu este nou, nu va fi 100% curat, deci va trebui să te chinui întotdeauna să cureţi ceea ce au lăsat foştii proprietari. Totuşi, dacă optezi pentru unul nou, vei avea parte de cele mai noi tehnologii existente, de la funcţia de autocurăţare, până la cuptorul cu inducţie. Dacă vrei să vezi ce modele sunt pe piaţă, intră pe altex.ro chiar acum!

3. Aspiratorul de tip robot

Fiind un aparat la mare căutare, varianta de a îl achiziţiona direct din magazin este cea mai bună dintre toate. De ce? Este simplu. Ca în cazul celorlalte electrocasnice menţionate mai sus, şi aici ne gândim la randament. Un aspirator care a fost intens utilizat, nu va fi atât de eficient precum unul nou-nouţ. În acest fel, nu vei putea curăţa podeaua, covorul şi alte zone ale casei tale la nivelul la care îţi doreşti.

4. Aparatul de cafea

Dacă eşti mare fan al cafelei, dar încă nu ai un aparat de făcut cafea, atunci nu mai sta pe gânduri şi fă această achiziţie. Poate că este tentant să cumperi un aparat second-hand fiindcă poate fi mult mai accesibil. Cu toate acestea, aparatele de cafea sunt extrem de pretenţioase şi necesită a fi curăţate temeinic în permanenţă, iar dacă optezi pentru unul deja folosit, nu vei avea idee cum a fost sau dacă a fost întreţinut corespunzător. Decât să îţi baţi capul, poţi face o achiziţie direct din magazin.

5. Maşina de spălat vase

Pentru a îţi mai uşura din activităţile casnice, optează pentru o maşină de spălat vase. Este extrem de eficientă şi îţi va economisi mult timp. Însă, ca în cazul aparatului de cafea, şi maşina de spălat vase necesită o întreţinere constantă. Astfel că, cea mai bună opţiune este achiziţionarea uneia noi. Cele deja folosite nu îţi pot oferi siguranţa că sunt exact ceea ce ai nevoie!

În concluzie, adesea este mult mai înţelept să investeşti bani în aparatură nouă şi calitativă, care îşi va face treaba, decât să te bazezi pe achiziţii second-hand. Dacă eşti în căutarea vreunui electrocasnic menţionat mai sus, cumpără-l direct din magazin!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.