Asigurarea CASCO este un instrument esenţial pentru toţi oamenii care deţin o maşină, întrucât acest lucru oferă o gamă largă de beneficii de care poţi dispune, în momentele în care nu eşti atât de norocos în trafic. Nimeni nu-şi doreşte să fie implicat într-un accident, în mod firesc, însă lucrurile acestea sunt inevitabile şi se întâmplă când te aştepţi mai puţin. Aşadar, fie că tu eşti victima incidentului sau cel care-l produce, acest tip de asigurare te poate scoate din multe încurcături şi te poate salva din faţa unor cheltuieli majore, pe care poate nu eşti dispus să le faci întotdeauna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată care sunt avantajele unei asigurări CASCO:

  • Oferă asistenţă rutieră de urgenţă

Unul dintre principalele beneficii ale asigurării CASCO este asistenţa rutieră de urgenţă. În cazul în care autovehiculul nu poate fi deplasat prin forţe proprii din cauza faptului că este mult prea afectat, iar tu nu găseşti o altă modalitate să îl duci la o firmă de reparaţii din apropiere, cu un singur apel către compania de asigurări cu care ai încheiat acest contract, autoturismul va fi transportat la un service autorizat. Această asistenţă poate fi de extrem de importantă în situaţii de urgenţă, ajutându-te să fii mai puţin stresat.

  • Îţi asigură înlocuirea autovehiculului în perioada de reparaţie

Un alt beneficiu important al asigurării CASCO este posibilitatea de a primi un autovehicul la schimb, în timpul perioadei de reparaţie. În cazul în care maşina ta trebuie să stea în service mai multe zile, din cauza accidentului în care a fost implicată, service-ul partener companiei de asigurări cu care tu ai semnat o asigurare CASCO îţi poate oferi un autovehicul în schimb, pe toată durata reparaţiilor. Acest lucru poate veni ca o gură de aer, mai ales dacă eşti o persoană dependentă de maşină şi circuli în fiecare zi cu ea.

  • Firma te poate ajuta în limitarea pagubelor materiale

Asigurarea CASCO oferă şi o acoperire extinsă materială, care include cheltuielile pentru măsurile de salvare şi reparaţii. În cazul unui eveniment asigurat, cum ar fi un accident grav, această asigurare poate limita vizibil pagubele materiale pe care maşina le-a suferit, dar poate ajuta şi în cazul persoanelor imobilizate în interiorul autoturismului. Ne referim la anumite operaţiuni de descarcerare şi alte intervenţii necesare care pot salva vieţile celor implicaţi în accident.

  • Îţi poate oferi sprijin extins

În cazul în care optezi pentru personalizarea acestei asigurări, atunci gama beneficiilor se poate extinde şi ea considerabil. Putem vorbi aici despre sprijin în cazul în care maşina ţi-a fost furată, de despăgubiri în cazul deteriorării unor mărfuri pe care le transporţi, în cazul în care pierzi sau ţi se fură cheile maşinii, precum şi multe alte beneficii.

În concluzie, asigurarea CASCO este ceva indispensabil în viaţa oricărui om care deţine o maşină. Aceasta te poate salva din nişte situaţii critice şi îţi poate oferi o mână de ajutor, atunci când nu ştii exact la cine să apelezi, în cazul unui incident rutier. Tu ţi-ai făcut asigurare CASCO?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.