Cand te gandesti la o tinuta eleganta, primul lucru care iti vine in minte este o rochie lunga, de cocktail sau alte articole de imbracaminte formale. Ideea ca acest stil este rezervat doar nuntilor sau evenimentelor de seara este preconceputa, pentru ca eleganta poate fi aplicata chiar si unui look casual, de zi cu zi. Dar cum sa emani rafinament chiar si atunci cand te imbraci lejer? Cu ajutorul unor tinute casual elegante, te vei simti frumoasa si confortabila in fiecare zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţinute casual elegante pentru viaţa de zi cu zi

Cheia pentru a purta o tinuta eleganta in fiecare zi este combinarea pieselor vestimentare casual in diferite culori, forme şi ţesături mai sofisticate. Iata cateva idei de care sa tii cont in viitoarele tale alegeri.

Rochie pulover si cizme pana la genunchi

Rochiile pulover sunt piese vestimentare care aduc eleganta tinutelor casual. Acestea sunt o modalitate prin care te poti simti confortabil, dar si stilata in acelasi timp. Avantajul este ca rochiile pulover se potrivesc oricand, oriunde. Le poti purta la locul de munca, in oras cu prietenii, la o plimbare in parc. Incearca acest look relaxat si combina-l cu cateva accesorii chic pentru un aspect si mai elegant.

Bluza, blugi si pantofi eleganti

Blugii sunt elementul de baza pentru tinutele casual, dar le poti acorda o nota eleganta prin combinarea acestora cu o bluza rafinata. Poti alege un model cu maneci lungi sau o camasa alba cu maneci mai scurte pentru primavara si vara. In cele din urma, opteaza pentru o pereche de pantofi de dama eleganti, pentru a intregi tinuta. Pe Kalapod.net gasesti numeroase modele atractive, potrivite acestui stil. Nu uita sa iti finisezi aparitia cu ajutorul unor accesorii frumoase si o pereche de ochelari de soare.

Camasa alba si pantaloni evazati

O pereche de pantaloni evazati sunt ideali pentru o aparitie moderna si eleganta. Camasa alba nu trebuie sa lipseasca, fiind punctul de plecare in finisarea oricarei tinute. Nu uita sa acorzi o atentie deosebita tesaturilor din care sunt realizate hainele. Catifeaua, casmirul si matasea sunt cateva exemple de materiale confortabile, respirabile. Bijuteriile simple si o pereche de pantofi completeaza cu succes aspectul elegant.

Fusta din tesaturi vaporoase si pulover subtire

Tesaturile precum satinul si matasea confera instantaneu o senzatie de lux oricarei tinute, dar asocierea cu un pulover si botine o vor desavarsi. Acest look este ideal mai ales la inceput de primavara, cand vremea se incalzeste usor. Este o varianta perfecta pentru a face trecerea de la frig la cald.

Sacou, bluza lejera si blugi

O simpla pereche de blugi poate deveni eleganta daca o completezi cu o bluza lejera si un sacou. Acest look este perfect pentru un cod vestimentar business casual, dar poti schimba cu usurinta articolele de imbracaminte pentru a obtine alt stil. O esarfa chic cu imprimeu poate adauga si mai multa personalitate tinutei.

Asadar, nu este atat de greu sa obtii o nota eleganta pentru tinutele de zi cu zi. Important este sa alegi piese vestimentare care sa te ajute sa faci combinatii stilate si sa arati mereu superb.

Sursa foto: pexels.com

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.