Evenimentele importante sunt un prilej de răsfăţ pentru fiecare femeie care îşi doreşte să strălucească şi să fie în centrul atenţiei. Acest lucru poate deveni realitate cu ajutorul unei rochii superbe, pantofi sexy şi desigur, unui machiaj de senzaţie. Trendurile în materie de make-up se schimbă de la o zi la alta, iar pentru ca tu să fii în pas cu ultimele inovaţii în domeniu îţi venim în ajutor cu un set de tendinţe în machiajul de seară pentru anul 2023. Urmărind aceste recomandări poţi fi sigură că te vei remarca, iar toate privirile se vor aţinti asupra ta!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
  1. Chip de porţelan

Tenul este cel mai important aspect la care trebuie să atragi atenţia atunci când realizezi un machiaj de seară! Pielea impecabilă şi lipsită de imperfecţiuni este asemenea unui tablou impecabil care urmează să fie pictat. Deoarece evenimentele de seară au o semnificaţie aparte, este strict necesar să alegi un fond de ten cu acoperire mare şi rezistenţă crescută, care să se menţină intact pe tot parcursul nopţii. Un bun exemplu de acest fel este Catrice HD Liquid Coverage Foundation, fondul de ten cu textură uşoară care se fixează bine pe piele şi lasă un finisaj mat natural. Accesează https://makeup.ro/brand/73649/ şi bucură-te de un ten frumos care radiază de sănătate!

  1. Look natural

Poate părea neaşteptat, dar un machiaj simplu de seară este alegerea perfectă pentru doamnele gingaşe şi delicate. Acest tip de make-up accentuează frumuseţea trăsăturilor naturale, oferind totodată lejeritate şi confort. Simplitatea este binevenită, ba chiar potrivită pentru orice tematică, deci poţi fi sigură că acest stil nu se va demoda curând.

  1. Buze suculente

La mare căutare anul acesta sunt buzele voluminoase şi “suculente”, pe care le poţi obţine aplicând un strat generos de gloss. La pachet cu acest trend vine şi tehnica de vopsire a buzelor, unde make-up artiştii optează pentru combinaţii de nuanţe maronii şi nude. Conturează buzele cu un creion închis la culoare, aplică un ruj rezistent cu câteva tonuri mai deschis şi umbreşte fin marginile, iar pe final adaugă un luciul de buze şi admiră efectul creat.

  1. Eyeliner grafic

După cum bine ştii, eyeliner-ul este piesa de rezistenţă pentru un machiaj de seară senzaţional, dar ţinând cont de cele mai noi trenduri apărute, putem afirma cu încredere că stilul grafic începe să prindă din ce în ce mai multă popularitate în rândul profesioniştilor şi amatorilor. O astfel de tehnică ar însemna desenarea unor linii adiţionale pe lângă săgeţile de bază, care ar oferă mai multă structură machiajului, intensitate, dar şi un aspect mai profund.

  1. Accente colorate pe pleoapa inferioară

Culorile vii par să câştige teren în ceea ce priveşte machiajul de seară. Totuşi, pentru a ieşi puţin din parametri, experţii în make-up continuă să exploreze, iar de data aceasta s-au jucat cu nuanţe şi culori, transferând balansul de intensitatea în partea de jos a ochilor. Această tehnică de accentuare a pleoapei inferioare sporeşte semnificativ câmpul vizual şi adaugă un fler aparte întregului look.

  1. Farduri strălucitoare

În ceea ce priveşte doamnele care optează pentru un machiaj de seară cu sclipici, atunci fardurile strălucitoare sunt alegerea perfectă. Indiferent că alegi pigmentul auriu, argintiu, turcoaz, verde sau albastru, acest stil nu-şi va pierde niciodată actualitatea şi impactul. În combinaţie cu nuanţele potrivite, sclipiciul va oferi machiajului acea energie festivă specifică pentru evenimentele fastuoase sau sărbătorile grandioase în lumina reflectoarelor.

  1. Roşu intens

Simbol al clasicismului şi eleganţei supreme, rujul roşu este un must-have pentru toate doamnele puternice şi emancipate! Această nuanţă dominantă se evidenţiază pe fundalul unui machiaj simplu de seară, adăugând acea pată de culoare absolut necesară. Este foarte important să alegi atent nuanţa potrivită de roşu, analizând subtonul pielii tale. Dacă deţii un subton cald, atunci optează pentru nuanţe de roşu piersic sau portocaliu, iar dacă ai un subton rece, atunci ţi se potrivesc destul de bine tonurile de roşu vişiniu.

  1. Smokey eyes

Rafinat şi foarte versatil, machiajul smokey eyes este opţiunea numărul unu a tuturor femeilor. Această tehnică deosebită poate fi realizată sub mai multe forme precum varianta clasică (negru), varianta naturală (maro/nude) şi chiar varianta colorată, unde poţi jongla cu nuanţele preferate pentru a crea un look atrăgător, proaspăt şi extrem de îndrăzneţ. De asemenea, îţi recomandăm să te ghidezi după culoarea ochilor pentru a crea combinaţii echilibrate. Un machiaj de seară pentru ochi căprui trebuie să se bazeze pe culori precum piersic, bronz, albastru, verde, maro. Pentru ochii albaştri se potrivesc nuanţe de brun, gri, cupru, roz sau nude. Culori ca bej, gri deschis sau negru scot în evidenţă ochii verzi, iar accente de crem, bleu, vernil, gri perlat, argintiu, auriu sau roz piersic decorează perfect ochii negri.

  1. Contouring

A stăpâni la perfecţie tehnica de contouring înseamnă a scoate în prim plan trăsăturile frumoase ale feţei, creând astfel un machiaj de seară impecabil. Felul în care conturezi pomeţii, nasul, obrajii şi fruntea are capacitatea de a sculpta vizual chipul, ascunzând unele defecte. În procesul de conturare îţi recomandă să utilizezi un produs cu nuanţă mai rece, care mai apoi să alterneze cu un corector deschis la culoare. Folosind o pensulă sau un burete de machiaj difuzează nuanţele şi creează tranziţii fine. Ulterior accentuează zonele osoase precum maxilarul, fruntea şi pomeţii cu un bronzer în tonalitate caldă şi adaugă accente strălucitoare cu ajutorul unui iluminator.

  1. Sprâncene fir cu fir

Popularizată în mediul online, tehnica fir cu fir a fost adaptată de experţii în make-up, devenind extrem de solicitată în materie de machiaj festiv pentru anul 2023. Acest tip de sprâncene creează aparenţa un look foarte lejer şi pot fi realizate uşor, folosind doar un marker şi rimel pentru sprâncene. Tot ce ai de făcut este să vizualizezi în minte forma dorită, iar cu ajutorul markerului trasezi linii fine, completând golurile existente. Ulterior aranjezi şi fixezi firele cu rimelul nuanţator şi savurezi rezultatul obţinut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.