Pasionaţii de tehnologia mobilă au căutat dintotdeauna să se diferenţieze în mulţime nu doar printr-un smartphone performant, ci şi prin accesorizarea deosebită a acestuia. Astfel, interesul lor pentru husele de protecţie populare a crescut cu fiecare apariţie şi continuă să fie manifestat, dovada reprezentând-o ritmul accelerat cu care se dezvoltă acest sector, respectiv modul în care magazinele specializate îşi actualizează stocurile de produse, constând atât în folii de protecţie şi huse J3 2016 sau alte modele, precum şi în alte accesorii destinate să prelungească durata de viaţă a acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Există aşadar modele de huse care se menţin în top şi constituie calea spre o accesorizare corectă, care oferă siguranţă dispozitivului mobil şi totodată o estetică aparte. Sunt actualizate din punct de vedere al design-ului, asigurând funcţionalitate optimă telefoanelor inteligente. Din dorinţa de a oferi utilizatorilor experienţe plăcute şi o utilizare corespunzătoare, Stifler – magazin online specializat în accesorii mobile şi nu numai, vine în întâmpinarea publicului larg cu soluţii variate. Mai ales cei pasionaţi de această categorie de articole descoperă pe stifler.ro un adevărat paradis al ”îmbrăcămintei” pentru dispozitivele mobile.

Oricine îşi doreşte să fie stilat din cap până în picioare, inclusiv deci în ceea ce priveşte smartphone-ul, dispune de produse calitative şi estetice pe acest site. Articolele sunt dedicate atât celor care utilizează un model marca Samsung, cât şi deţinătorilor de iPhone.

Huse de protecţie populare şi soluţii de la Stifler

Că husele sunt menite a proteja telefoanele se ştie deja prea bine. Măsura în care fiecare dintre acestea reuşeşte să răspundă cerinţelor este însă aspectul care face diferenţa între opţiunile multiple de pe piaţă. În mare, cele mai multe acţionează ca protecţie împotriva prafului şi a zgârieturilor, însă avantaje mai avansate nu oferă decât cele care se remarcă printr-o calitate de excepţie, respectiv care sunt confecţionate din materiale speciale, sub un design corespunzător.

Iată care sunt propunerile făcute de Stifler pentru cei aflaţi în căutarea unor huse J3 2016, dar şi alte modele de huse populare în acest an. Acestea vizează nu doar o estetică pe măsură, dar şi o protecţie sporită în contacul cu lichide, particule de praf şi umiditate, murdărie, şocuri sau lovituri.

  • Husa air cu perforaţii

Cine a zis că trebuie să ne plafonăm la capitolul huse de protecţie? Stifler duce protecţia dispozitivelor mobile la un cu totul alt nivel prin modelele actualizate cu care îşi întâmpină clienţii. Cei aflaţi în căutarea unei huse J3 2016, spre exemplu, dar care doresc un produs cu aspect modern şi elegant, pot opta pentru o husă air cu perforaţii, detaliul care face diferenţa în stil.

  • Husa antişoc air transparentă

Nici categoria celor care lucrează în medii în care şansele ca smartpthone-ul să ia contact cu solul nu este uitată de aceşti specialişti. Astfel, propun publicului interesat modelul antişoc air transparent, care se deosebeşte prin colţurile sale proiectate întocmai ca un airbag. Acestea asigură telefoanelor protecţia necesară în caz de şocuri, având ca material de bază poliuretanul – renumit pentru capacitatea ridicată de a absorbi şocurile.

  • Husa Arm Bag pentru sport

Ciclismul rămâne o activitate recreativă şi recomandată pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi la fel şi diversele activităţi sportive sau sala. În acest sens, Stifler propune o coloristică variată pentru huse Arm Bag, care asigură nu doar protecţia necesară dispozitivelor în timpul mişcării, dar oferă totodată şi un buzunar suplimentar util – pentru carduri, chei, bani, acte. Conectarea căştilor se face simplu şi sigur, astfel că fiecare poate exersa în timp ce ascultă muzica favorită.

Nici modelul de husă de tip banderolă nu este o opţiune de neglijat, aceasta fiind potrivită de asemenea pentru cei care doresc să asculte muzică în căşti de tip bluetooth în timp ce desfăşoară diverse activităţi fizice. Prinderea se poate face de braţ.

  • Husa 360

Cei care doresc să rămână la design-ul minimalist al dispozitivului, fără să adauge grosime acestuia, se pot orienta după o husă 360. Este un accesoriu subţire, ideal pentru protecţia sporită împotriva prafului, umidităţii, şocurilor, căzăturilor şi zgârieturilor. Este o husă de protecţie pe cât de simplă, pe atât de complexă, având ca material de bază policarbonatul.

În fine, acestea sunt doar câteva dintre soluţiile de protecţie populare propuse de Stifler. Cei interesaţi le pot descoperi în complexitatea lor accesând site-ul menţionat. Livrarea comenzilor se face rapid şi eficient, astfel ca fiecare să se bucure de avantajele pe care aceste accesorii mobile le are de oferit smartphone-ului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.