Compania Ro Distribution 2000, importator exclusiv pentru România a spray-ului nazal TAFFIX pe bază de pulbere pentru protecţie împotriva SARS-CoV-2, anunţă că produsul este distribuit acum la nivel naţional. Produs în Israel, avizat şi aprobat de U.E., TAFFIX poate fi cumpărat de acum şi din toate farmaciile Catena, inclusiv online:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 https://www.catena.ro/diverse/tratamente-locale/taffix-spray-nazal-1-g.

De ce TAFFIX?

Pentru că într-un moment în care întreaga lume a fost afectată grav de pandemia de COVID-19, cercetătorii israelieni de la Nasus Pharma si-au propus să creeze oamenilor condiţiile optime pentru întoarcerea la un mod de viaţă cât mai apropiat de cel pe care îl aveau. Ca atare, aceştia au dezvoltat un produs inovator, TAFFIX, care blochează în mod eficient virusurile să ajungă la mucoasa nazală, acesta fiind capabil să reducă rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 cu 99,9%. Motto-ul spray-ului nazal este elocvent în acest sens: You‘re good to go (Eşti pregătit să pleci).

Eficienţa companiilor farmaceutice israeliene şi a statului Israel fiind recunoscută şi dovedită, ei fiind lideri mondial în medicină şi în depăşirea crizei generate de Covid-19, face ca TAFFIX  să se comercializeze deja în 25 de ţări europene, fiind certificat pentru vânzarea în Europa la cel mai înalt nivel, în Germania. Reprezentantul exclusiv pentru România este Ro Distribution 2000, iar spray-ul nazal poate fi achiziţionat şi online de pe site-ul www.taffix.ro, la un preţ recomandat de aproximativ 70 de lei, din framaciile Catena, dar şi din alte reţele de farmacii şi unităţi independente.

Cum funcţionează TAFFIX

Pulberea din acest spray este transformată în gel în interiorul nasului, creând astfel o barieră activă ce apără, protejează şi dezactivează virusurile cu transmitere prin aer ce se află adesea în spaţiile deschise, avioane, trenuri, centre comerciale, mijloace de transport în comun. Concret, TAFFIX creează un film protector acid pe mucoasa nazală şi blochează intrarea virusurilor, scăzând nivelul pH-ului din cavitatea nazală la 3.5 (sub pragul de 6.5 de supravieţuire a oricărui virus).Câte un puf de TAFFIX aplicat în fiecare nară acţionează în 50 secunde de la aplicare şi asigură o protecţie împotriva infectării de 5 ore, un singur flacon incluzând aproximativ 200 de pufuri.

Acest spray nazal poate fi utilizat ca protecţie împotriva infectării cu SARS-COV-2, dar şi împotriva altor virusuri, pentru protecţia împotriva răcelii obişnuite şi pentru reducerea simptomelor cauzate de rinitele alergice.

Calitatea indiscutabilă a produsului TAFFIX face ca îmbolnăvirile pe cale nazală cu viruşi respiratori să fie foarte mult redusă dacă se foloseşte acest spray nazal.

Vezi aici mai multe despre TAFFIX, de ce să îl alegi şi cum funcţionează:

https://www.youtube.com/channel/UCJHVALZ03mOKXavESVPQfwA

Dar pentru că există şi alte mijloace de infectare trebuie respectate corect toate condiţiile de protecţie decise de autorităţi.

Intră pe www.taffix.ro ca să afli ce nu face TAFFIX.

Folosirea TAFFIX împreună cu măsurile de prevenire recomandate sau impuse de autorităţile medicale reduce riscul infectării cu virusuri aeriene, inclusiv CORONAVIRUS şi asigură o protecţie vitală în timpul deplasărilor în spaţiile publice.

Prevenţia este scopul TAFFIX!

În spaţiile publice, folosiţi TAFFIX şi nu lăsaţi masca jos. Sănătatea primează!

Pentru alte detalii şi comenzi contactaţi distribuitorul la adresa de e-mail: office@taffix.ro sau la telefon 0758 101 101 sau pe www.taffix.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.