Iti mai amintesti de clipele din copilarie in care te imaginai un explorator pasionat de lumea fascinanta a animalelor salbatice? Te-ai aventurat si tu alaturi de Indiana Jones in cele mai "cool" expeditii redate de filmele cu acelasi nume? Ce ai zice sa iti faci bagajele pentru cea mai inedita aventura din viata ta? Pachetele de excursii in Zanzibar includ safariuri memorabile, cu peisaje exotice care iti taie rasuflarea si o diversitate de specii pe care le vezi, in general, doar in filme sau in poze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O excursie in Zanzibar nu este doar o calatorie uzuala, in care pur si simplu vizitezi niste locuri interesante, ci este o ocazie unica de a face cunostinta cu o lume 100% autentica, in care natura si omul au pastrat conexiunea milenara, care s-a cam pierdut in alte zone geografice. De aici nu te vei intoarce acasa doar cu numeroase poze si clipuri senzationale, ci si cu o perspectiva asupra vietii care te va ajuta sa evoluezi in dezvoltarea ta personala. Contactul cu aceasta lume absolut mirifica, te va introduce intr-un univers feeric in care animalele, natura si oamenii traiesc la unison, intr-o armonie perfecta.

Zanzibar, "locul unde pamantul se intinde la nesfarsit"

Trairile se explica greu in cuvinte, iar de multe ori sunt saracite de continut cand se vor redate. Acelasi lucru se intampla si cand pornesti in surprinzatoarea aventura oferita de itinerariile unor excursii Zanzibar. Timpul pare ca isi pierde orice notiuni si granite fizice, iar stresul ramane doar un cuvant fara niciun sens, odata ce ai ajuns pe acest taram de vis. Probabil ca cele 1,5 milioane de antilope gnu albastre, 250.000 de zebre si cea mai mare populatie de lei din Africa care migreaza in Serengeti te vor ajuta sa constientizezi rapid ca te afli intr-unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe Pamant. 

Parcurile Nationale din Zanzibar si Tanzania continentala si safariurile din Serengeti, Craterul Ngorongoro, Tarangire, Lacul Manyara, Mikumi si Rezervatia Selous sunt un spectacol al naturii la cote maxime. De altfel, cea mai buna ocazie de a explora Zanzibarul este la un safari organizat ca la carte. In acest fel vei putea vedea mai bine partea salbatica a insulei, inclusiv speciile endemice si peisajele exotice! Intregul tau sejur va fi unul minunat si 100% sigur, datorita ghizilor profesionisti ce au ani de experienta in organizarea de excursii in Zanzibar.

In Zanzibar, safari-ul e la el acasa!

Unele dintre cele mai uluitoare animale salbatice, printre care leopardul african, gheparzi, hiene, sacali, elefanti, bivoli africani, dar si rinoceri negri, bursuci de miere, caracali si caini salbatici africani vor putea fi "spionate" in mediul lor natural, in cele mai bune conditii de siguranta. Adevarata aventura incepe, fara niciun dubiu, cu excursii in Zanzibar!

Viziteaza Parcul National Tarangire intre lunile iunie si noiembrie si vei putea admira turme uriase de zebre, antilope gnu si bivoli. De asemenea, densitatea mare de elefanti si copaci baobab a facut ca acest parc sa devina faimos in intreaga lume. Familiile de antilope waterbuck, girafe, dik-dik, impale, gazele, lei, diverse specii de maimute, reptile si peisajul fabulos garanteaza o experienta uimitoare.

Speciile de flora si fauna endemice pe care le vei descoperi te vor cuceri iremediabil prin unicitatea frumusetii. Daca alegi pachetul de excursii Zanzibar vei avea garantata o experienta care va intrece, clar, orice asteptari, scenarii de film si povesti din carti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.