Designul interior este o artă în continuă dezvoltare. Tendinţele actuale se concentrează tot mai mult pe crearea unor spaţii moderne, elegante, însă în primul rând funcţionale. Cu ajutorul unor soluţii de design inspirate, chiar şi cele mai obişnuite încăperi ale unei locuinţe pot fi transformate cu uşurinţă în spaţii contemporane şi atrăgătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre aspectele de bază ale designului modern este maximizarea luminii naturale – cu toţii ne dorim cât mai multă lumină naturală în casele noastre – şi crearea unei senzaţii de spaţiu deschis, larg. Pentru a atinge acest obiectiv, tot mai multe persoane aleg să integreze sisteme glisante cu uşi din sticlă în proiectele lor de renovare sau construire a unei locuinţe. Aceste sisteme, oferite de compania Valedo, aduc acel plus de eleganţă şi funcţionalitate de care are nevoie orice spaţiu interior.

Important de ştiut despre sistemele glisante cu uşi din sticlă

·        Aceste sisteme glisante de la Valedo sunt cunoscute pentru design-ul lor cu aspect modern, chiar contemporan, şi pentru capacitatea de a transforma orice spaţiu într-un loc luminos şi tare primitor.

·     Sticla de calitate utilizată în construirea acestora nu este doar foarte rezistentă, durabilă, ci oferă şi o vedere foarte frumoasă către exterior. De aceea, aceste sisteme sunt ideale pentru închiderea teraselor sau a balcoanelor.

·      Cu ajutorul lor poţi despărţi sau, de ce nu, chiar uni rapid zonele casei sau zonele biroului tău, creând astfel un spaţiu multifuncţional.

Însă pe lângă sistemele glisante cu uşi din sticlă, există şi alte tendinţe cheie în designul interior modern. Iată câteva dintre ele:

·    Minimalismul – Acest aspect rămâne un element central al designului interior modern. Spaţiile aerisite, paleta de culori neutre şi mobilierul simplu sunt caracteristici ale acestui stil care promovează funcţionalitatea şi simplitatea. Mai mult, acest stil este foarte ales astăzi de majoritatea persoanelor pentru locuinţa lor.

·      Tehnologie – Ştim deja că a devenit o parte foarte importantă a vieţii noastre. În designul interior modern se integrează încă şi mai mult decât o face în viaţa noastră de zi cu zi. De la sistemele de iluminat smart şi până la casele inteligente, tehnologia aduce un nivel ridicat de confort şi, totodată, control asupra spaţiului.

·   Materiale naturale - Folosirea materialelor naturale – cum ar fi lemnul, piatra sau materialele textile organice – contribuie la crearea unei atmosfere calde şi foarte primitoare. Motivul pentru care se întâmplă asta este atât unul ce ţine de materialele folosite, cât şi unul de ordin „natural”: această tendinţă se potriveşte perfect cu ideea de a aduce natura, exteriorul, în interior.

În concluzie, designul interior modern oferă oportunităţi nelimitate de a transforma orice spaţiu într-un loc atrăgător şi funcţional. Sistemele glisante cu uşi din sticlă de la Valedo reprezintă doar una dintre soluţiile, foarte bune de altfel, care pot aduce o notă de epocă modernă, confort, stil şi eleganţă oricărei încăperi. Dacă iei în considerare tendinţele actuale şi analizezi modurile în care le poţi integra în locuinţa ta atunci când renovezi, poţi crea spaţii deosebite care să reflecte personalitatea şi nevoile tale, oferindu-ţi, de asemenea, o locuinţă cu un confort sporit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.