În ultimii ani tot mai mulţi şi-au îndreptat atenţia spre serviciile medicale private. Una din explicaţii este şi contractele pe care unii angajatori le-au semnat cu diverse unităţi medicale private. Oferite drept extra beneficii pentru angajaţi, abonamentele medicale sunt utile atât pentru investigaţii de rutină, cât şi pentru cele care implică tratarea unor afecţiuni cronice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din lista de beneficii extrasalariale se numără şi acces la servicii medicale private. Pentru mulţi dintre angajatorii din ţară, această abordare este benefică, cum de altfel este şi pentru angajaţi un bonus practic. Fie că este vorba de acces la consult şi tratament, fie este vorba de reduceri de preţ la toată lista de servicii medicale, oricum ar fi, această abordare este convenabilă.

„Sunt  bine„ - minciuna pe care  ne-o spunem zi de zi

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Din cauza stilului de viaţă, sunt foarte multe dezechilibre care se pot produce în organism. În ultima vreme se vorbeşte foarte mult despre stres şi impactul acestuia. Însă, nu este singurul factor care ar putea afecta. Să vorbim, spre exemplu, despre sănătatea inimii. Pe fond de stres, alimentaţie deficitară, un stil de viaţă haotic şi cu atât mai mult în cazul celor care au cazuri în familie de boli cardiovasculare, inima poate fi afectată. Nu doar atât, însă în unele cazuri, anumite medii de muncă nu sunt indicate.

Pentru cei interesaţi de cardiologie in Suceava cabinete există variante în clinici private. Una dintre acestea este şi clinica Hereditas Suceava. Aici puteţi solicita investigaţii specifice pentru sănătatea inimii, indiferent dacă acestea sunt acum identificate sau cronice.

„Sunt bine„ pare să fie un soi de minciună pe care ne-o spunem. Uneori negăm din neştire, alteori doar amânăm inevitabilul. Iată ce simptome ar trebui luate în considerare pentru a programa cât de curând un consult la cardiologie:

  • Senzaţia de ameţeală, deşi nu sunt situaţii clare care ar putea justifica această stare.
  • Bătăi accelerate ale inimii.
  • Leşin sau stare de leşin.
  • Dureri în piept.

Acestor manifestări le pot fi asociate de asemenea şi transpiraţiile nocturne, mâinile şi picioarele reci. În funcţie de tipul de afecţiune, tabloul clinic poate fi mai cuprinzător de atât.

Sunt necesare pregătiri speciale înainte de un astfel de consult?

Faţă de alte tipuri de investigaţii, la cardiologie nu sunt situaţii complicate pentru a vă pregăti de  consult. Cum de altfel nici nu contează în ce moment al zilei vă programaţi.

Indiferent unde vă programaţi, ar fi bine ca şi un consult cardiologic să fie luat în calcul ca analiză medicală anuală necesară. Se pare că multe dintre afecţiuni au o tot mai mare incidenţă, chiar şi în rândul tinerilor. Iar cum mediul de lucru este stresant de multe ori, o consecinţă va fi, la un moment dat, şi apariţia palpitaţiilor. Neştiind dacă este boală în sine sau doar o manifestare de moment, preferaţi să lămuriţi la medicul specialist, cardiolog şi să evitaţi automedicamentaţia.

Contact:

+40 330 408 407

office@clinica-hereditas.ro

Ştefan cel Mare 1079, Ipoteşti

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.