Vara aceasta, SensoDays, numărul unu în materie de Home Déco în România, îţi recomandă branduri internaţionale şi produse premium care să-ţi facă sezonul cald unul de excepţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serile cu prietenii chiar în grădina casei tale, zilele lungi şi relaxante la plajă sau zilele de tihnă pe care ţi le vei petrece în casă sau pe terasă vor fi mai speciale dacă vei include în peisaj produsele SensoDays.

Pe lângă garanţia calităţii, piesele listate de SensoDays sunt parte a unor colecţii de renume si poartă semnătura unora dintre cei mai cunoscuţi designeri, cum ar fi Antonio Citterio, Ferrucio Laviani, Philippe Starck sau Jeremy Scott.

Produsele SensoDays sunt disponibile atât pe website, cât şi în showroom, cu livrare gratuită în toată ţara

Înainte de a trece în revistă cele mai interesante piese care ar putea să-ţi coloreze, dar şi să îţi eficientizeze viaţa în sezonul estival, trebuie să ştii că poţi vedea toate produsele SensoDays atât online, cât şi în showroomul din Str. Bilciureşti 20-22, sector 1, Bucureşti.

În cazul în care nu poţi ajunge încă aici, există si varianta unui tur virtual showroom în secţiunea Contact a site-ului.

Tot ce comanzi şi este deja în stocul SensoDays ajunge în aceeaşi zi în Bucureşti şi a doua zi în ţară. În cazul în care valoarea comenzii tale depăşeşte 299 lei, livrarea este gratuită.


 

•     SensoDays îţi recomandă o vară de poveste cu produsele Kartell

Când spunem vară, ne gândim la decoraţiuni atent alese, din materiale care să capteze mai repede soarele şi veselia, la terasa plină de prieteni, la corpurile de iluminat care să ofere un aer romantic grădinilor la înserat şi la tot felul de artificii care să facă din sezonul cald unul de senzaţie.

Kartell spune această poveste cel mai bine prin produsele sale premium,  cu un design deosebit şi o tehnică specială, cum este cea de prelucrare a fibrelor de plastic pentru păstrarea transparenţei.

SensoDays îţi propune măsuţele şi scaunele Kartell cu un design by Phillipe Starck sau Eugeni Quitllet, măsuţele pliabile sau alte piese ale mobilierului de grădină, dar  şi veiozele by Ferrucio Laviani sau Jeremy Scott.

Decoraţiunile sau piesele pentru servirea mesei Kartell pot reprezenta şi ele oricând o alegere inspirată pentru întâlnirile cu prietenii sau o seară relaxantă pe terasă.

•     Pregăteşte-te de plajă cu prosoapele de plajă Descamps

Vacanţa bate la uşă, aşa că şi acolo ai nevoie de produse premium, de cea mai înaltă calitate, care totodată să coloreze şi să dea un vibe diferit zilelor libere.

Cu prosoape de plajă Descamps mergi la sigur. Cu o experienţă în prelucrarea fibrelor textile care începe încă din 1802, brandul Descamps are astăzi în portofoliu o mulţime de produse, printre care şi prosoape de plajă, pentru toate preferinţele.

Fie că alegi un prosop de plajă în culori şi modele clasice, fie că optezi pentru cele exotice, experienţa va fi la fel de spectaculoasă întrucât aceste produse sunt fabricate din bumbac 100% şi au o textură de catifea.

Branduri de calitate, cele mai recente colecţii, produse premium toate sub aceeaşi umbrelă: SensoDays

SensoDays listează numai branduri internaţionale şi produsele premium ale celor mai recente colecţii prezentate peste tot în lume. SensoDays se află în peste 250.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs, iar acest număr creşte vertiginos, mai ales că acum, vara, piesele lor sunt cele mai potrivite pentru o transformare de senzaţie a casei şi grădinii noastre, dar şi pentru a ne însoţi în cele mai interesante vacanţe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.