Este sigur că şase români pasionaţi de poker vor avea şansa să joace absolut gratis în anul 2020 la unul dintre cele mai importante turnee din lume, World Series of Poker. Nu numai că înscrierea la evenimentul cu premiu garantat de 888.888 USD va fi fără costuri (deci risc zero), ci întreaga experienţă va fi asigurată de 888poker, inclusiv bilete de avion şi cazare!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceea ce nu se cunoaşte încă este identitatea celor şase români. Oricine poate ajunge în această postură mult dorită, condiţia fiind înregistrarea în camera de poker 888poker.

"Partener online oficial al World Series of Poker, 888poker realizează un demers benefic comunităţii de poker din România prin lansarea acestei campanii inedite, în colaborare cu PokerFest. Este un amestec online - offline care propune ce este mai bun din poker, farmecul total al jocului în camere online de poker, în partide la TV, dar şi în Las Vegas, locul unde pokerul este la el acasă. Românii au acces total la poker intens şi spectaculos, pot fi parte din joc şi pot chiar să câştige sume importante de bani. Partenerii noştri de la 888poker le arată românilor că acolo unde este pasiune, se poate merge de la zero până la cel mai înalt nivel, neaşteptat de aproape de visul de a câştiga 888.888 USD. Este momentul ideal să îţi faci cont pe site-ul 888poker, dacă nu ai deja", explică Sorin Constantinescu, CEO PokerFest.

Sistemul este simplu, dar foarte spectaculos, cu adrenalină din plin. Prima etapă este turneul online propriu-zis, cu buy in de 10 USD şi 5000 USD garantaţi. Cei care nu au deja cont pe 888poker şi îşi deschid unul în acest context primesc intrare la turneu freeroll, iar dacă depun cel puţin 10 USD în contul de client primesc bilet de intrare fără costuri pentru finală. Se joacă de fapt calificarea pentru etapa a doua a mecanismului de campanie promoţională: un show TV de poker, transmis la postul de televiziune B1. Şase jucători (primii în clasament) ajung să joace la TV, de la egal la egal.

A treia etapa este de fapt folosirea marelui premiu câştigat în show-ul TV: excursie în Las Vegas, chiar în timpul World Series of Poker (WSOP) 2020, inclusiv cu tichet pentru $888 Crazy Eights No-Limit Hold’em 8-Handed. Acolo se joacă intens, la nivel mare, pentru un premiu garantat de 888.888 de dolari.

Şi mai interesant este că acest mecanism în trei etape se repetă de nu mai puţin de 6 ori. Rezultă 36 de jucători de poker la TV, din care 6 români care ajung în Las Vegas, pentru faimă şi bani, într-o experienţă memorabilă cu adevărat! Programul finalelor transmise la TV este astfel: 21 si 28 noiembrie 2019, 5 şi 12 decembrie 2019, 9 şi 16 ianuarie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.