Sarea este cel mai cunoscut condiment folosit în prepararea mâncărurilor şi beneficiile sale sunt cunoscute încă din antichitate, fiind recunoscută în toate culturile lumii. Sarea naturală conţine minerale esenţiale sănătăţii noastre. Astăzi, producătorii alterează sarea cu diferite chimicale care pot afecta grav sănătatea celor care o consumă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organismul nostru are nevoie de sare pentru o bună funcţionare,  însă cea folosită zi de zi este procesată, conţine iod artificial şi nu ne aduce nici un beneficiu. În schimb ne suprasolicită rinichii.

Marea majoritate folosim sarea albă, iodată, apărută cu mulţi ani în urmă ca şi o soluţie la boli apărute din cauza lipsei de iod în organism, adică afecţiuni ale glandei tiroide.

Datorită proceselor chimicale prin care trece sarea de masă iodată înainte să ajungă pe masa noastră, devine principala cauză de îmbolnăvire a sistemului sangvin şi a sistemului cardiac, suprasolicită glanda tiroidă şi întregul organism.

În magazinele de tip supermarket nu găsim sare de masă fără iod, acest fapt se datorează legii privind iodizarea universală a sării destinate consumului uman, hranei animalelor şi utilizării în industria alimentară.

Cum poţi evita otrăvirea sistemului tău? Soluţia nu este eliminarea sării din alimentaţie, acesta fiind un element important atât în mâncăruri cât şi în menţinerea sănătăţii noastre.  O alternativă ideală şi iubită de mulţi este sarea roz de Himalaya.

Sarea Roz de Himalaya este irezistibilă pentru mulţi dintre noi. Însă din păcate nu o găsim în magazinul de la colţul străzii.

Are un aspect frumos, delicios bucurându-se de nuanţe de roz, alb şi roşu. Este apreciată pentru cele 84 de minerale pe cale le conţine. Mulţi specialişti afirmă că este una dintre cele mai pure săruri din lume, datorită stratului gros de zăpadă depusă în Munţii Himalaya, care a ferit-o de poluare.

Consumul regulat de sare de Himalaya oferă necesarul de minerale esenţiale, elimină toxinele din organism, echilibrează pH-ul organismului, normalizează presiunea sângelui, ducând la o circulaţie mai bună a acestuia. Totodată ajută la ameliorarea artritei, erupţiilor cutanate, psoriazisului, herpesului, răcelii şi a gripei.

De unde poţi procura sare roz de Himalaya?

Soluţia este simplă, magazinul naturist VitaMIX, plin de produse naturale şi sănătoase. Acesta este locul unde găsim şi miraculoasa sare roz de Himalaya în diferite gramaje şi tipuri. Desigur, ţi-o poţi comanda simplu şi uşor de acasă folosind platformele magazinelor online. Şi poţi începe şi tu o viaţă sănătoasă!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.