Pentru multe femei salopeta ştirbeşte din feminitate şi este una din acele variante la care ar apela ultima dată. Greşit! Este adevărat că la origine un astfel de articol vestimentar are legătură cu ţinutele cu tentă masculină. Dar la ora actuală designerii sunt creativi şi propun variante dintre cele mai atractive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salopeta pentru o femeie modernă

Când venea vorba de salopete în trecut, vorbeam numai despre o ţinută pur masculină. În timp însă, odată cu emanciparea femeilor apare şi acest trend - femeia începe să poarte şi ea pantaloni în fel şi chip, salopetă implicit. Dar aceasta nu era neapărat dedicată orelor de muncă sau o ţinută potrivită pentru zi.

Acum salopetele concurează cu succes la categoria de ţinute elegante. Cel puţin când vine vorba de opţiunile propuse de eshop-ul Ramona Badescu vorbim despre stil elegant şi feminin, ba chiar despre un croi ce pune accent pe forme, pe silueta seducătoare.

Moda toamnei în 2020

Magazinul online Ramona Bădescu vine cu varietate de tipare. Una din salopetele propuse toamna aceasta este cea cu pantalon evazat. Pune în evidenţă linia piciorului şi dacă este asociat şi cu talia mulată cu atât mai bine. Cu mâneci bufante, transparente, decolteu seducător sau cu topul cu sclipici şi pantalonul simplu, salopetele de la Ramona Bădescu au un farmec aparte.

Sunt elegante prin simplitate şi note surprinzătoare - spatele gol la o salopetă neagră simplă sau linia decolteului în V cu transparenţa materialului.

De asemenea, în moda acestei toamne se numără şi salopetele mulate, cu pantalon scurt, până la gleznă. Demonstrează că şi atunci când poartă o salopetă o femeie poate fi o apariţie wow, feminină la cote înalte.

Ramona Bădescu este moda accesibilă

Trăim vremuri în care contează enorm de mult aspectul fizic şi cum ne facem apariţia în public. O femeie cochetă va alege mereu ţinutele gândind în detaliu cum o vor avantaja articolele vestimentare. Ţinutele de marcă Ramona Bădescu sunt accesibile şi disponibile publicului larg din ţară şi nu numai. Un avantaj aici este că vorbim despre ţinute cumpărate direct de la producător. Comenzile pot fi solicitate şi extern, în afara ţării.

Pentru cele care se lasă cucerite de stilul versatil al salopetelor şi nu numai, colecţia este disponibilă în cadrul paginii oficiale. Tot aici regăsim şi alte ţinute ce pot completa garderoba de toamnă a oricărei femei pretenţioasă cu ceea ce poartă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.