Impecabil, perfect, extravagant, elegant – superlativele definitorii ale unui bărbat care doreşte să impresioneze încă de la prima apariţie. Perfecţiunea are însă nevoie de un extra-touch, mai ales în luna dedicată bărbaţilor. Aici intervine Rowenta Wet&Dry, aparatul de tuns de mare precizie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alegerea unui aparat de tuns potrivit reprezintă un challenge pentru orice bărbat care îşi doreşte un aspect glam, mai ales că acesta te va însoţi în cele mai importante momente, fie că este vorba de pregătirea unui interviu sau clipele premergătoare unui date pe care l-ai aşteptat de ceva vreme.

Rowenta Wet&Dry – Ce vor bărbaţii?

Putere, precizie, performanţă! Rowenta Wet&Dry este echipat cu un motor puternic (6500 rpm) şi lamă de înaltă calitate cu înveliş din titan, ce garantează eficienţa de tăiere dintr-o singură mişcare şi durabilitatea timp îndelungat. Bucură-te de tehnologia Wet & Dry şi utilizează aparatul chiar şi sub duş, în deplină siguranţă şi confort. The perfect man needs the perfect care!

Aparatul de tuns de la Rowenta are 2 piepteni ajustabili de mare precizie, cu 15 lungimi diferite de tăiere şi reglaj fin, cu precizie de 2 milimetri pentru ca tu să obţii rezultatele dorite de fiecare dată când îl utilizezi.

Rowenta dă tonul, tu alege doar stilul care ţi se potriveşte! Cum standardele de frumuseţe masculină devin din ce în ce mai complexe şi Movember este aici, tunsoarea ta trebuie să impresioneze. Nu uita! Pentru o imagine completă, pieptănul specific asigură o stilizare uşoară şi de efect a bărbii.

Rowenta Wet&Dry, be bold, be strong… be the man you want to be!

***

Despre Rowenta                          

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurator. Pentru mai multe informaţii accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.