Pregăteşte-te pentru cea mai cool vară şi fii gata să arăţi fabulous, effortless and in no time! Cu Air Force Precision de la Rowenta ai acum barba perfectă de trei zile! Rowenta îţi asigură un look de revistă, fast and easy, pentru ca tu să te bucuri de ceea ce contează cu adevărat!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cine spune că trebuie să pierzi mult timp pentru imaginea pe care ţi-o doreşti? Sau să petreci ceasuri întregi la salon pentru sesiunile de grooming? Încearcă aparatul de tuns barba Rowenta Air Force Precision TN4800 şi convinge-te că poţi avea un look impecabil fără bătăi de cap!

Rowenta Air Force Precision este aparatul de tuns barba care îţi garantează rezultate precise şi perfecte de fiecare dată, oricât de exigent ai fi în ceea ce priveşte felul în care arăţi.

Lama deosebit de ascuţită a noului aparat, cu înveliş din titan şi unghi de tăiere perfect asigură performanţă excepţională, iar motorul cu până la 7.500 de rotaţii pe minut garantează precizie, dintr-o singură mişcare.

Pentru că eşti un bărbat ocupat, nu ai de ce să pierzi vremea la salon şi nici nu trebuie să cureţi baia după ce îţi aranjezi barba! Aparatul are încorporată tehnologia vacuum, cu turbină de mare viteză, care aspiră în proporţie de 90 la sută părul tăiat, astfel încât nu mai este necesar să cureţi suprafeţele după sesiunea de tuns.

Nu trebuie să-ţi faci griji pentru pielea ta! Sistemul Soft Contour al aparatului asigură precizie ridicată pe zonele faciale delicate, evitând iritaţiile şi protejând pielea.

Vrei să arăţi perfect, nu aproape perfect? Rowenta Air Force Precision este creat exact pentru tine: aparatul poate fi reglat pentru 20 de lungimi diferite, cu o precizie de jumătate de milimetru, astfel că tu vei putea controla totul în cele mai mici detalii.

Şi cum nu eşti obişnuit să depinzi de nimeni şi de nimic, Rowenta Air Force Precision nu te lasă atunci când ai nevoie! Prevăzut cu bateria Lithium Ion, care se încarcă în doar o oră şi 40 de minute, şi cu o durată de viaţă de două ori mai mare decât cea a bateriei NiMh, aceasta asigură o autonomie de 45 de minute, pentru utilizarea sa în cel puţin trei sesiuni complete de tuns barba.

În plus, indicatorul LCD al aparatului, cu trei niveluri de autonomie, de 15, 30 sau 45 de minute, îţi semnalizează timpul de funcţionare rămas!

Be the man you want to be! Fă-ţi timp pentru ceea ce contează cu adevărat! Pentru detaliile mici, dar importante, cum e barba perfectă de trei zile, contează pe Rowenta! Vara asta, keep it in style cu Rowenta Air Force Precision!

***

Despre Rowenta

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informaţii accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.