Fiecare succes are în spate un caracter puternic, un mod de viaţă echilibrat, dar mai ales determinare. Aşa începe orice poveste - cu o idee şi un concept bine definit. This is how winning is done! Change your life for the good şi bucură-te de o băutură echilibrată ce te va transforma into a living legend!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vitamin Well, liderul european al băuturilor premium cu vitamine este acum şi în România!

Zlatan Ibrahimovic – The Brand Ambassador

Când te gândeşti la fotbal şi la atletul perfect, primul nume care îţi vine în minte este Zlatan Ibrahimovic, celebrul fotbalist suedez ce îmbracă tricoul celor de la Manchester United. De 10 ori câştigător consecutiv al premiului “Guldbollen – The Golden Ball of Sweden”, Zlatan vine în România alături de Vitamin Well.

Colaborarea începută în 2014 are ca obiectiv schimbarea percepţiei pe care o avem despre ceea ce înseamnă un “functional drink şi modul în care oamenii îl consumă. Asocierea a venit în mod natural, Zlatan fiind adeptul unui stil de viaţă sănătos, ce i-a adus şi supranumele de ”IronMan”.

Vitamin Well “doesn’t do auditions”

Asemenea lui Zlatan, Vitamin Well doesn’t do auditions and is here to rock your world from the first sip. Fondată în Suedia în 2008, Vitamin Well este o băutură cu un conţinut caloric scăzut, gust unic, ce a fost dezvoltată de specialişti în nutriţie şi metabolism. Cu apă naturală de izvor şi zahăr obţinut din fructe, aceasta este liderul categoriei de băuturi cu vitamine din Europa, conţine o gamă largă de minerale, extracte din plante şi fructe.

Dedicată atât adulţilor, cât şi copiilor, Vitamin Well răspunde cerinţelor europene în materie de alimentaţie sănătoasă, fiind dezvoltată ca o alternativă la băuturile răcoritoare, îndulcite cu zahăr. Schimbă-ţi percepţia despre sucuri şi savurează cele 5 arome revigorante disponibile pe piaţa din România!

·         Upgrade – cu aroma de lămâie şi cactus, cu semnătura lui Zlatan pe etichetă, conţine vitamina B6 şi B12 care contribuie la reducerea oboselii. De asemenea, conţinutul de magneziu şi vitamina D contribuie la funcţia normală a musculaturii.

·         Reload – cu aromă de lămâie şi lime conţine magneziu şi zinc necesare echilibrului electrolitic, biotină şi vitamina B12 care contribuie la un metabolism normal şi un randament energetic ridicat + vitamina D.

·         Hydrate - cu aromă de căpşuni şi de rubarbă te ajută să îţi refaci nivelul fluidelor pierdute prin efort fizic. Conţine vitaminele C, B12 şi acid pantotenic ce contribuie la reducerea surmenajului şi a oboselii, iar biotina, niacina şi zincul contribuie împreună la menţinerea sănătăţii normale a pielii.

·         Everyday - cu aromă de mere verzi conţine 7 vitamine şi 3 minerale, niacină, acid pantotenic, vitamina B12 şi biotină care contribuie la un metabolism normal şi la un randament energetic ridicat, plus magneziu care asigură echilibrul de electroliţi.

·         Antioxidantprodus UNIC în piaţa de profil din România, cu aromă de piersici, extract de ceai verde, soc, rodie şi strugure, conţine vitaminele C şi E, cu rol antioxidant, plus mineralele seleniu, mangan, cupru şi zinc, care contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Lasă-te energizat de un plus de vitamine întreaga zi, indiferent dacă eşti la birou, în trafic, acasă, la sala de fitness sau la maraton. Be unique, be cool, be well – Be Vitamin Well!

Produsele Vitamin Well sunt dezvoltate, produse si îmbuteliate în Suedia. În România sunt marketate şi distribuite prin partenerul oficial Healthy Drinks&Foods, fiind disponibile în cele mai importante lanţuri de retail si HoReCa - Mega Image, Saladbox, IKEA, Inmedio, Starbucks şi gas stations - OMV, MOL.

Despre Vitamin Well

O alternativă modernă, sănătoasă şi gustoasă la sucurile şi băuturile carbonatate. În 2008, fondatorii Vitamin Well au constatat că ceva lipseşte de pe piaţa suedeză de soft vitamin drinks. Aceştia au găsit o alternativă şi pentru pieţele externe şi au decis să producă propria băutură funcţională, cu un conţinut redus de zahăr, de numai 4g la 100 ml. După 9 ani de la debut, succesul băuturii suedeze este evident, iar Vitamin Well continuă să dezvolte şi producă băuturi complexe, cu un grad ridicat de funcţionalitate şi de hidratare.

Mai multe informaţii: https://www.vitaminwell.ro/https://www.facebook.com/vitaminwellromania

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.