Sezonul Black Friday împarte consumatorii români în diverse categorii. În timp ce unii preferă să aştepte un an de zile pentru a cumpăra televizorul mult dorit la un preţ semnificativ redus, alţii se gândesc la cele trebuincioase pentru… bucătărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oricare ar fi categoria în care te încadrezi, trendurile sunt clare: cel mai bine vândut produs de Black Friday este televizorul, însă din urmă vine tare şi… tigaia. Descoperă în rândurile ce urmează câteva detalii despre cele mai vândute produse casnice în România, în perioada reducerilor.

Află care sunt produsele preferate de români şi ce achiziţii se fac de Black Friday în fiecare an

  • Televizoare

Televizorul se află pe primul loc în coşul de cumpărături pregătit de românii atraşi de ofertele de Black Friday. Aceste produse electrocasnice vin cu îmbunătăţiri an de an, iar cei pasionaţi de asemenea device-uri ştiu cât de important este să fi la zi cu tehnologia de ultima generaţie.

Au fost ani la rândul în care zeci de televizoare au fost achiziţionate în doar câteva secunde de la afişarea pe platformele dedicate, aşa că, nu e de mirare că acest produs este primul printre preferinţele românilor dornici să prindă promoţii atractive.

  • Sisteme de supraveghere

Există un trend ascendent în ceea ce priveşte achiziţia de sisteme de supraveghere, iar dacă îţi doreşti să prinzi astfel de produse la promoţii de Black Friday, la preţuri avantajoase, pe A2t.ro găseşti oferte extrem de atractive la o varietate de categorii de produse, unde camerele de supraveghere de diferite tipuri nu fac excepţie.

  • Combine frigorifice

Şi combinele frigorifice se numără printre cele mai vândute produse de Black Friday. Un astfel de produs electrocasnic este de nelipsit dintr-o locuinţă modernă, iar dotările se aliniază cu cerinţele majorităţii consumatorilor.

De cele mai multe ori, un frigider este achiziţionat atunci când cel din casă este pe punctul de a defecta. Însă există români care preferă să înlocuiască un model vechi cu unul nou şi adus la tehnologia de astăzi.

Oricare ar fi preferinţa familiei tale, important este să verifici produsele existente în ofertă şi să alegi conform criteriilor stabilite şi a funcţionalităţilor de care ai nevoie.

  • Maşini de spălat

Maşina de spălat rufe este un produs produs electrocasnic extrem de util şi care nu lipseşte din casele românilor. O achiziţie de acest gen este potrivită în perioada ofertelor pentru că preţurile chiar beneficiază de reduceri semnificative.

Ţi-ar plăcea să îţi schimbi maşina de spălat cu una modernă, cu programe speciale pentru rufele tale şi ale familiei? Vrei un aparat electrocasnic de acest gen cu un consum optim de energie? În perioada Black Friday poţi face o achiziţie de top, conform bugetului şi preferinţelor.

  • Sisteme de sonorizare

Sistemele audio sunt alte produse care atrag atenţia românilor în perioada mult aşteptată a reducerilor de preţ. Fie că este vorba de sisteme de boxe ultraperformante sau kituri speciale pentru crearea de podcasturi, produsele electronice de acest gen sunt pe toate gusturile şi se află pe lista celor mai bine vândute gadgeturi de Black Friday în România.

  • Tigăi

In marea lor majoritate, românii preferă să îşi achiziţioneze ustensilele pentru gătit atunci când sunt oferte de neratat. Printre acestea, tigăile sunt pe primul loc, negreşit. Ceea ce este interesant este faptul că nu se achiziţionează doar o tigaie, ci chiar mai multe, în funcţiei de nevoile casnice. La final însă, preţul imbatabil contează cel mai mult.

Aşadar, acestea sunt cele mai vândute produse de casă în perioada reducerilor de preţ. Tu ţi-ai pregătit lista de Black Friday? Ce ţi-ar plăcea să îţi achiziţionezi?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.