Pregătiţi pentru perioada aglomerată a anului? Sfârşitul de an marchează perioada foarte aglomerată. Este de asemenea presărată nu doar cu ocazii speciale, ci şi cu tot atât de multe ocazii cu care să vă doriţi să treceţi pragul saloanelor de beauty. Deşi la aceste saloane 90% dintre clienţi sunt femei, bărbaţii sunt deopotrivă interesaţi de această nişă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin o manichiură, întreţinerea pielii, un masaj sau continuarea unui tratament, o schimbare de look sau obişnuitele alegeri lunare - de cosmetică sau întreţinere barbă spre exemplu - se numără printre alegeri. Ce este diferit în această perioadă? Aglomeraţia. Saloanele de hair and beauty sunt luate cu asalt şi astfel o programare pe care v-o doriţi ar putea deveni un chin. Ocazie perfectă să vă amintiţi că online este mai simplu şi că dacă sunteţi în căutare de salon de masaj pentru femei in Oradea şi nu numai, Stailer vă vine în ajutor!

Programaţi-vă online! Iată de ce!

În ultima vreme programările efectuate online au devenit prioritare. Asta şi pentru că sunt uşor de realizat şi marele avantaj este acesta. În plus, totul este mai uşor de făcut, rapid, eficient, simplu şi fără cost. Aceleaşi lucruri pot fi spuse şi despre platforma şi aplicaţia Stailer.

Cu un cont creat aici sau chiar şi în lipsa acestuia, cei interesaţi pot efectua fără limită programări la salon cu servicii de epilare definitiva in Oradea spre exemplu. Stailer este activ în peste 40 de oraşe ale ţării şi în lista să sunt înscrise zeci de saloane. Asta înseamnă că doritorii pot găsi online prin Stailer zeci de opţiuni, de saloane cu program disponibil atunci când ei au nevoie de o şedinţă de epilare, vopsit etc.

Programarea în sine va fi efectuată din câteva click-uri, iar confirmarea vine de îndată. Nu este necesar să sunaţi la salon şi să primiţi confirmări telefonice. Dacă sunt dorite reprogramări spre exemplu tot online veţi putea face asta.

Se schimbă preţul serviciilor în funcţie de metoda prin care vă programaţi?

Nicidecum. În plus, Stailer pune accent pe transparenţă, astfel că un client ştie de la bun început, chiar şi înainte de a seta o programare, care sunt costurile implicate şi chiar şi durata de timp estimată pentru un serviciu anume. Fiecare salon înscris pe platformă sau în aplicaţia Stailer beneficiază de o scurtă descriere, ce implică toate detaliile necesare. Sunt inclusiv prezentate recenzii şi fotografii din salon sau cu rezultatele prestării unor servicii.

Stailer nu modifică în niciun fel preţurile serviciilor. După experienţa pe care o aveţi cu programarea realizată astfel veţi putea oferi şi o recenzie. Acest lucru ar putea deveni relevant pentru viitori clienţi.

Aşadar, oricât de târziu vă veţi hotărî cu privire la serviciile de hair and beauty dorite, nu uitaţi că Stailer v poate fi de folos. Fie că veţi fi la cumpărături, în căutarea cadoului perfect pentru copil, iubit sau oricine din cei dragi vouă, fie că sunteţi în pauza de cafea de la muncă, programarea dorită o puteţi face în câteva secunde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.