Tratamentele de înfrumuseţare se pot face atât la salon, cât şi acasă. Ritualurile de beauty te ajută să te menţii tânără şi frumoasă şi să amâni pe cât posibil semnele anilor care trec.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În rândurile următoare poţi descoperi câteva sfaturi esenţiale pentru îngrijirea personală, indiferent de anotimp. Le poţi pune cu usurinţă în practică, însă important este să te ţii de treabă, în fiecare zi.

Ce trucuri de înfrumuseţare poţi adopta pentru a te păstra tânăra şi frumoasă?

  • Cremele hidratante sunt importante

O atenţie deosebită ar trebui să acorzi cremelor hidratante pe care ar trebui să le foloseşti în fiecare zi. În funcţie de tenul tău, poţi utiliza cremele care îţi oferă cea mai mare hidratare, atât în anotimpul rece, cât şi atunci când gradele din termometre sunt ridicate.

Cele pe bază de ingrediente naturale sunt chiar recomandate de către specialiştii în dermatologie. Iar dacă vrei să faci o achiziţie de produse de calitate, poţi opta pentru categoria RNW de pe 24Beauty.ro şi alege în funcţie de tipul tău de ten.

  • Exfolierea o dată pe săptămână

O exfoliere ca la carte ar trebui să se facă măcar o dată pe săptămână. Tratamentele de acest gen ajută la eliminarea celulelor moarte de pe piele, totodată oferind o senzaţie de catifelare deosebită.

Fie că alegi cremele exfoliante pe bază de sare marină sau îţi faci tu o emulsie cu zaţ de cafea sau zahăr brun, este important să ai un asemenea ritual şi să îţi îngrijeşti pielea în mod constant.

  • Creme cu protecţie solară, mereu recomandate

Specialiştii în dermatologie susţin în continuare importanţa utilizării cremelor cu protecţie solară. Din păcate, cazurile de boli de piele sunt destul de frecvente, iar majoritatea au legătură cu statul la soare fără un pic de protecţie în acest sens.

Există până şi creme hidratante sau chiar fond de ten cu protecţie SPF, recomandate a fi folosite în orice anotimp, inclusiv iarna când soarele nu este atât de puternic. Este mai bine să previi o problemă decât să o tratezi ulterior.

  • Demachiantul, ajutor pentru menţinerea tenului curat

Oricât de obosită ai fi seara când ajungi acasă de la muncă sau de la vreun eveniment important, nu uita să te demachiezi. Un asemenea ritual nu ar trebui să dureze mai mult de 5-10 minute, dacă eşti grăbită şi vrei să ajungi mai repede în pat. Ceea ce este important însă, este faptul că pielea poate respira pe timpul nopţii şi de asemenea poţi elimina riscul apariţiei petelor sau coşurilor nedorite pe faţă.

  • Serurile pentru îngrijirea feţei

Un alt produs cosmetic pe care ar trebui să îl foloseşti în mod frecvent, mai ales dacă ai trecut de o anumită vârstă este serul. Cel cu acid hialuronic, vitamina C sau colagen este recomandat pentru femeile de peste 35-40 de ani, vârstă la care procesul de îmbătrânire începe uşor să îşi facă simţită prezenţa sub anumite forme. Folosirea serurilor este extrem de recomandată, cel puţin o dată pe săptămână pentru a te asigura că pielea ta este protejată şi corect îngrijită.

Aşadar, ai putea să îţi însuşeşti aceste 5 trucuri de înfrumuseţare şi să te îngrijeşti în mod constant pentru a fi mereu radiantă. Nu trebuie să faci un efort financiar deosebit, însă sfatul este să alegi produse de calitate, compatibile cu tenul şi pielea ta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.