Luna septembrie vine cu oferte foarte avantajoase pentru companiile din Romania. In perioada 1.09.2016-30.09.2016 Elvila ofera preturi de fabrica la mobilierul office existent in stoc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Elvila este unul din principalele branduri din domeniul productiei si comercializarii de mobila din Romania si un furnizor de incredere de mobila specializata de birou. In aceasta luna companiile pot opta pentru ansambluri office, dulapuri, birouri, etajere si chiar pentru scaune de birou la preturi extrem de reduse, in limita stocului disponibil, avand siguranta ca investitia se indreapta catre produse calitate superioara, durabile si elegante. 

Clientii vor putea opta pentru mobilier executive precum gama Exclusiv perfecta pentru pozitiile manageriale sau pentru mese solide de consiliu sau mese de protocol.

Campania pentru mobilier office la pret de fabrica se adreseaza si publicului larg prin oferte atractive la birourile pentru acasa. Fie ca este vorba despre un birou masiv si elegant cu numeroase spatii pentru depozitare sau un birou eficient, pentru spatiile mici, la Elvila veti putea gasi modelul care vi se potriveste.

Tot in septembrie, Elvila lanseaza un pret foarte avantajos, datorita unei reduceri de 16%, la pachetul lunii format din Camera de tineret Simba si canapeaua extensibila RE, alegerea perfecta pentru camerele in care economisirea spatiului este importanta.

Mobilierul Elvila este insotit de instructiuni de folosire si intretinere si de un certificat de garantie care va asigura de calitatea superioara a produselor Elvila precum si de angajamentul companiei de a satisface toate cerintele clientilor, oferind produse de mobilier modern sau clasic, din lemn masiv, MDF sau PAL la un raport calitate pret continuu imbunatatit.

Toate piesele si ansamblurile de mobilie Elvila pot fi gasite si comandate pe www.elvila.ro. Aici veti putea gasi poze si descrieri detaliate si veti putea intra in contact cu echipa Elvila care va poate oferi detalii suplimentare si suport in procesul de comanda.  Produsele Elvila pot fi vazute si in cele 14 magazine proprii la nivel national, in orasele: Alexandria, Bacau, Beius, Botosani, Brad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi, Mizil, Ploiesti, Oradea. Obiectele de mobilier alese poti fi comandate si achitate online sau in 6 rate cu dobanda 0% prin BonusCard de la Garanti Bank. In plus, Elvila va pune la dispozitie si servicii de livrare si ansamblare de mobilier la domiciliu, iar pentru comenzile mai mari de 3100 de lei, transportul si montajul sunt gratuite.

Mai multe detalii despre oferta lunii septembrie de la Elvila puteti gasi pe www.elvila.ro

Denumire companie: ELVILA

Persoana de contact: Mihaela Bisog

Telefon: 0721.270.866

E-mail: mihaela.bisog@elvila.ro

Adresa web www.elvila.ro

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.