Reducerile de preţuri sunt pe placul tuturor, iar în această perioadă magazinul online de ceasuri de mână şi accesorii PretzMic.ro, unul dintre cele mai cunoscute branduri pe segmentul său de retail, a lansat campania "Preţuri bombă". Promoţia cuprinde discounturi semnificative la o mulţime de produse din gamele de ceasuri bărbăteşti şi ceasuri de damă. Cele mai multe dintre acestea au preţuri reduse cu zeci de procente, chiar şi de peste 80% în cazul unui model de smartwatch, căci magazinul propune inclusiv astfel de gadgeturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De mulţi ani de când activăm pe piaţa de e-commerce, obiectivul nostru este de a oferi românilor modele de ceasuri de mână la preţuri foarte accesibile, în condiţii foarte bune de calitate. Produsele livrate de noi sunt mereu testate, iar clienţii sunt trataţi cu respect în tot procesul de shopping, începând de la experienţa pe website, ajungând la partea de consultanţă când este nevoie, plată şi livrare, dar continuând şi post-vânzare, oricând există vreo problemă. Considerăm că ceasurile nu trebuie să fie un lux, ci sunt mai degrabă accesorii fashion ce contribuie la imaginea oricărei persoane. Avem ceasuri bărbăteşti şi ceasuri de damă cu aspect şi funcţionalitate premium, dar cu preţuri mai degrabă low-cost. În campaniile de reduceri, aşa cum este şi aceasta derulată în prezent, oricine îşi poate permite să cumpere unul sau mai multe ceasuri preferate, ba chiar să facă şi cadouri celor dragi", explică reprezentanţii magazinului online.

Curren, Johnny Far sau Forsining se numără printre brandurile incluse în campania promoţională de pe www.pretzmic.ro. Demn de menţionat este faptul că orice model de ceas pentru bărbaţi sau ceas pentru femei comandat din magazinul online este expediat alături de o cutie de cadou foarte elegantă. Oficialii e-shop-ului spun că astfel doresc să stimuleze dăruirea ceasurilor de mână, considerate cadouri perfecte în orice ocazie.

"În ultima perioadă ne-am concentrat atât pe lărgirea stocurilor la produsele cele mai populare, cât şi pe procesul de selecţie a unor modele noi de ceasuri bărbăteşti şi ceasuri de damă. Am lansat de asemenea o secţiune dedicată ceasurilor pentru copii, la cererea clienţilor. Expediem rapid orice comandă, direct din stoc, astfel că cele mai multe ceasuri sunt livrate în 1-2 zile lucrătoare, prin servicii de curierat. Ştim că pe segmentul de preţuri ieftine concurăm cu magazinele online din Asia, de unde pot comanda şi clienţii români, însă noi venim cu argumente puternice în favoarea ceasurilor comandate de pe pretzmic.ro: livrare imediată şi nu în săptămâni sau luni, garanţie şi posibilitate de retur în condiţiile legale prevăzute în e-commerce în Uniunea Europeană, produse de foarte bună calitate, selectate atent şi testate de echipa noastră, informaţii complete şi explicite în limba română, fotografii reale şi... preţuri foarte, foarte mici!", mai spun cei de la PretzMic.ro.

Ceasurile de mână incluse în campania promoţională "Preţuri bombă" sunt din diverse categorii, de la ceasuri casual la modele sport, de la ceasuri business la modele fashion. Foarte multe ceasuri de damă şi ceasuri bărbăteşti se încadrează de fapt în mai multe stiluri, fiind potrivite pentru a fi purtate în diverse ocazii, pentru persoane dinamice care au un stil de viaţă variat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.